AGF Kvindefodbold får ny cheftræner

AF: Af: AGF - 21. april 2021

Anders Nim stopper som cheftræner for AGF's hold i Gjensidige Kvindeligaen.

Anders Nim stopper som cheftræner for AGF's hold i Gjensidige Kvindeligaen.

AGF Kvindefodbolds hold i Gjensidige Kvindeligaen skal have ny cheftræner. Det står fast efter Anders Nim stopper som cheftræner.

Skiftet på cheftrænerposten sker i kølvandet på, at Anders Nim selv har udtrykt ønske om at stoppe af private årsager.

- Min kæreste bor i København og jeg har indtil nu pendlet frem og tilbage. Af ændrede familiære årsager ønsker jeg nu at rykke tættere på København, og det hænger naturligvis ikke sammen med cheftrænerposten i AGF Kvindefodbold her i Aarhus, forklarer Anders Nim, som forlader et hold i bunden af Gjensidige Kvindeligaen efter en vanskelig start på sæsonen, som indtil nu kun har kastet tre point af sig.

- Der har været mange årsager til, at det har været en udfordrende opstart her i efteråret, og efter en god dialog med klubben, er vi blevet enige om, at skal der skabes en forandring, kan det være et godt tidspunkt nu. Så alt i alt er jeg nået frem til, at det passer godt at stoppe nu, tilføjer Anders Nim, der har været træner for AGF Kvindefodbold siden årsskiftet, hvor han afløste Hans Paarup.

Nyt liv i holdet
Først var Anders Nim cheftræner for holdet i regi af VSK Aarhus - siden for AGF Kvindefodbold, da AGF, VSK og Lyseng IF søsatte det nye kvinde-eliteprojekt før denne sæson.

- Vi har stor forståelse for Anders' ønske om at stoppe og det har vi valgt at imødekomme. Vi kommer til at savne hans kompetencer og faglighed, og hans motivation og ambition om at flytte projektet - både i regi af VSK Aarhus og nu i AGF. Vi betragter samtidig et trænerskifte nu som en mulighed for at skabe en forandring på cheftrænerposten og dermed puste nyt liv i holdet, så vi kan bringe os tilbage på sporet i Gjensidige Kvindeligaen, siger chef for AGF Kvindefodbold, Marie Greve.

Skærmbillede 2020-09-08 Kl . 08.00.31

Anders Nim stopper i AGF Kvindefodbold med øjeblikkelig virkning, hvorfor assistenttræner Allan Nørgaard vil lede holdet i weekendens hjemmekamp mod HB Køge på Vejlby Stadion. Indtil en ny cheftræner er på plads vil talentchef i AGF, Allan Frederiksen assistere og supplere Allan Nørgaard med træneropgaverne.

- Efter kampen på lørdag venter der os en landskampspause, hvor vi får tid til at finde den rette løsning på cheftrænerposten - om det så bliver med en kortere horisont eller en mere permanent løsning må tiden vise. Men vi er fortrøstningsfulde og vi glæder os til at præsentere vores nye cheftræner for Gjensidige ligaholdet, siger Marie Greve. 

Koncernpartnere

+