AGF Kvindefodbold forstærker sig i offensiven

AF: Af: SHC / Foto: F. Sindberg - 21. april 2021

AGF Kvindefodbold præsenterer amerikanske Briana Morris som ny spiller på Gjensidige Kvindeliga-holdet.

AGF Kvindefodbold præsenterer amerikanske Briana Morris som ny spiller på Gjensidige Kvindeliga-holdet.

Der er kommet nyt blod til AGF Kvindefodbold i skikkelse af amerikanske Briana Morris, der kommer til AGF efter fire succesfulde år i amerikansk collegefodbold, hvor hun tørnede ud for South Alabama Jaguars, der hører under University of South Alabama.

Nu gælder det nye udfordringer i Danmark og i Aarhus hos AGF Kvindefodbold, hvor den 22-årige angriber er tiltrådt, men nu afventer sin arbejdstilladelse før hun kan tørne ud i den hvide trøje.

- Vi er stolte af at kunne præsentere Briana i AGF. Hun er en ung energisk amerikaner med en masse fart og offensive kvaliteter, og vi har gennem længere tid været i dialog med hende omkring muligheden for, at hun kunne komme til Aarhus og vi er meget glade for, at det nu er lykkes.

- Briana kommer til at bidrage positivt med en sprudlende energi, en stor arbejdsindsats og en velafprøvet evne til at score mål, siger chef for AGF Kvindefodbold, Marie Greve, der dog ikke kan se frem til at se Morris i dagens kamp mod HB Køge, da amerikaneren først skal have sin arbejdstilladelse på plads. Men den håber Marie Greve kommer snart efter Morris kom til Aarhus i torsdags.

Skærmbillede 2020-09-12 Kl . 06.29.30

- Truppen har taget forbilledligt imod Briana og været gode til at understøtte hende i skiftet fra de trygge rammer i Alabama. Nu afventer vi de sidste myndighedsgodkendelser inden Briana for alvor må trække i arbejdstøjet for. Indtil da bruger vi tiden på at få hende indlogeret godt i Aarhus, tilføjer Marie Greve.

Briana Morris og AGF har indtil videre lavet en aftale frem til sommeren 2021.

Mød den nye spiller for AGF Kvindefodbold her: 

Koncernpartnere

+