AGF skal løfte kendskabet til Lars Larsen Group

Af: SHC - 14. september 2020, kl. 14:45

JYSK, ILVA, Bolia.com og Sengespecialisten er navne, som de fleste forbinder med familieejede Lars Larsen Group, der er grundlagt af købmand Lars Larsen, og som ejer og investerer i en række virksomheder.

Nu kommer også AGF på listen over navne forbundet med Lars Larsen Group, der nu træder ind som såkaldt guldpartner med det mål at øge kendskabet til Lars Larsen Group.- Næsten alle danskere kender JYSK, men selv om JYSK selvfølgelig fylder meget i Lars Larsen Group, er det vigtigt at vise, at Lars Larsen Group rummer meget mere. Derfor vil vi gerne øge kendskabet til Lars Larsen Group, og det giver aftalen med AGF en rigtig god mulighed for, siger CEO i Lars Larsen Group, Jesper Lund, der finder det naturligt, at vælge netop AGF til at opnå øget kendskab, fordi JYSK blev grundlagt i Aarhus, hvor Lars Larsen åbnede sin første butik i 1979.

Derudover har både Lars Larsen Group og hovedparten af virksomhederne i gruppen hovedsæde i Aarhus og omegn.- Lars Larsen Group har rigtig mange arbejdspladser i Aarhus, og vores historie er tæt knyttet til byen. Derfor er jeg glad for, at vi gennem vores nye aftale kan være med til at støtte op om byens største sportshold og styrke AGF's mulighed for succes i de kommende år, siger Jesper Lund.


Lars Larsen Group _Pos


Markeres i dag

I AGF er der naturligvis glæde over det nye samarbejde, der markeres for første gang, når AGF i dag spiller hjemme mod Vejle Boldklub i premieren på 3F Superliga-sæsonen i Aarhus.- Vi byder Lars Larsen Group varmt velkommen i AGF, og går ind i det nye samarbejde med stor entusiasme og engagement, men også med en ydmyghed og stolthed over, at en så hæderkronet virksomhed som Lars Larsen Group nu kan se fordelene i et samarbejde med AGF. Det er en understregning af vores stærke tilknytning til Aarhus og endnu et eksempel på, at de muligheder AGF kan tilbyde for eksponering og oplevelser er relevante og attraktive - også for de helt store internationale virksomheder, der arbejder med udgangspunkt i Aarhus, siger adm. direktør i AGF, Jacob Nielsen.

Om Lars Larsen Group:

Lars Larsen Group er familieejet og opkaldt efter stifteren af JYSK, Lars Larsen. Lars Larsen Group har mere end 30.000 medarbejdere og omsatte i regnskabsåret 2018/19 for 34,7 milliarder, mens overskuddet før skat var på 3,7 milliarder kroner.

Lars Larsen Group står bag en række kæder som JYSK, ILVA, Bolia.com, SengeSpecialisten og Letz Sushi ligesom blandt andet Restaurant Ferdinand i Aarhus er ejet af Lars Larsen Group.

Den mest kendte virksomhed i Lars Larsen Group er JYSK, der har næsten 3.000 butikker og 24.000 medarbejderne på verdensplan. Lars Larsen Group har hovedsæde i Brabrand i Aarhus.

Se interview med CEO i Lars Larsen Group, Jesper Lund: 

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet