Amini vender tilbage

Af: SHC / Foto: Ole Nielsen - 4. september 2020, kl. 10:00

Han havde eller sagt farvel før sommerferien for at rejse på nye fodboldeventyr væk fra Danmark. Men nu vender Mustafa Amini for en stund tilbage til Aarhus, hvor han har lavet en ny kort aftale med AGF.

Muligheden for et comeback i den hvide trøje opstod efter, at Mustafa Amini ellers havde lavet en aftale med en ny klub. Men da der opstod problemer med den aftale har Amini nu fået muligheden for at vende hjem til AGF på en kort aftale, der gælder frem til 31. december.

- Amini har oplevet den grimme side af fodbolden henover sommeren. Men nu kommer han tilbage til Aarhus og genoptager sin karriere hos os. Den skuffelse og oplevelse han har været igennem, skal vi sammen ha' vendt til noget positivt, så vi får ham at se med den vildskab og hidsighed, der har kendetegnet ham, når han har været bedst i den hvide trøje. "Musti" har helt naturligt her og nu et efterslæb rent fysisk i forhold til vores andre spillere. Så de første uger kommer til at gå med vores fysiske træner og sundhedsstab for at indhente den form, der kræves for at spille for AGF, siger sportschef i AGF, Peter Christiansen.

Skærmbillede 2020-09-04 Kl . 08.15.58

Inden sin afgang nåede Mustafa Amini 132 kampe for AGF som han forlod som en fan-favorit. Og for spilleren selv er det et glædeligt gensyn, der venter ham i Aarhus - selv om det kommer som en konsekvens af en dårlig oplevelse i jagten på en ny klub.

- Den situation jeg har oplevet er meget kompliceret og der foregår nu et retsligt forløb, hvorfor jeg ikke vil sige noget om den situation. Nu ser jeg fremad og glæder mig over, at muligheden er opstået for at vende tilbage til den klub og by som jeg og min familie holder så meget af. AGF er familie for mig og jeg er meget taknemmelig for deres opbakning til mig og min familie i de oplevelser, vi har været igennem og ikke mindst for muligheden for at vende tilbage, siger Mustafa Amini, der har sin første arbejdsdag oven på sit comeback i dag fredag.

Mustafa Amini fik debut for AGF i en udekamp mod SønderjyskE den 17. juli 2016. Han spillede sin sidste kamp for AGF den 9. juli i år. Nu kan han altså igen trække den hvide trøje over hovedet.

Skal du ud og følge Amini og holdkammeraterne i efteråret, så køb et sæsonkort. Se mere her >>>>

Amini 169