Oplev Kongelunden inden sæsonstarten i Ceres Park

AF: Af: SHC / Foto: Getty Images - 21. april 2021

Når vi aften starter sæsonen i 3F Superligaen med et stort traditionsopgør mod Vejle Boldklub, så får kampens optakt en spændende tilføjelse.

Når vi aften starter sæsonen i 3F Superligaen med et stort traditionsopgør mod Vejle Boldklub, så får kampens optakt en spændende tilføjelse.

For inden kampen kan man blive klogere på Kongelunden og det store udviklingsprojekt i området omkring Ceres Park og & Arena i skovene for enden ad Stadion Allé.

Inden kampen kan man således møde Kongelundens sekretariat, der for en dag har rykket kontoret til Ceres Park. Her kan man høre mere om visionen for Kongelunden, deltage i en konkurrence om sæsonkort til AGF's hjemmekampe og i det hele taget varme op til kampen i godt og inspirerende selskab og kigge ind i fremtiden mod et nyt fodboldstadion.

- Vi glæder os meget til at være med til at åbne fodboldsæsonen i Aarhus efter AGF - trods udfordringer med Corona i Aarhus - leverede en historisk flot sæson i foråret. Sæsonstarten er alletiders lejlighed til at komme forbi og fortælle om Kongelunden og hvor langt vi er med projektet, og samtidig bidrage til en god opvarmning til kampen, siger Trine Ribergaard Skammelsen, som er projektdirektør i Kongelundssekretariatet, der hen over efteråret gennemfører en række aktiviteter i området som det ved vores hjemmekamp senere i dag.

119148695_163605458678645_4333062126585743823_o
Øget synlighed 
Hos AGF - som med et nyt fodboldstadion bliver en central del af det fremtidige Kongelunden - glæder man sig til besøget på mandag fra Kongelunden.

- Vi ser frem til at tage imod Kongelunden til kampen. Det er en oplagt lejlighed til, at vores fans, gæster, sponsorer og publikum kan blive klogere på udviklingen indenfor Kongelunds-projektet og få en status på det kommende, nye fodboldstadion. Samtidig har vi en forhåbning om, at vi med arrangementet også kan bidrage til en øget synlighed af Kongelunden, hvor det er vigtigt, at hele byen og ikke mindst området omkring Ceres Park & Arena bliver inddraget i udviklingen af de kommende planer, siger adm. direktør i AGF, Jacob Nielsen.

Kampen på mandag mod Vejle Boldklub starter kl. 19.00. Kongelundssekretariatet kan mødes foran Ceres Park & Arena fra kl. 17.00

Koncernpartnere

+