Billetinformation: Søndag må vi nøjes med 500

Af: SHC / Foto: Getty Images og Nikolaj Rønnow - 21. september 2020, kl. 16:34

Sådan fordeles pladserne til søndagens kamp under nye corona-restriktioner.

Efter det i fredags stod klart, at 3F Superligaen nu kommer under skærpede Corona-retningslinjer, så bliver der til søndagens kamp desværre kun plads til 500 mennesker i alt på Ceres Park, når vi møder OB

Dermed vender vi tilbage til de restriktioner, der var gældende i foråret, da fodbolden så langsomt åbnede op igen

Som den gang betyder de nye restriktioner, at vi på søndag deler vores gæster op i to lige store halvdele. Den ene gruppe bliver vores sponsorer og den anden gruppe bliver sæsonkortholdere. og da der også skal være plads til spillere, trænere, medarbejdere, medier mv. så betyder det, at vi får plads til 300 mennesker til kampen, der fordeles ligeligt mellem sponsorer og sæsonkortholdere. 

- Det er ærgerligt, at vi nu igen må reducere vores kapacitet så drastisk. Men det er virkeligheden og den må vi forholde os til. Det er svært at gøre alle tilfredse i sådan en situation, men vi har forsøgt at balancere det kommercielle hensyn og hensynet til vores fans bedst muligt, fortæller Morten Lerke, der er ansvarlig for publikumsoplevelser i AGF. Løsningen på søndag er udarbejdet i samråd med AGF's SLO og fordelingen af pladserne til vores sæsonkortholdere kommer til at ske via lodtrækning. 


- Vi lagt os i selen for at kunne øge antallet af publikum i forhold til medarbejdere og stab - om det så blot er fem eller 10 personer ekstra, så betyder det meget for os, at vi kan få så mange fans og partnere med ind til kampen som overhovedet mulig, tilføjer Morten Lerke.

Skaermbillede -2020-09-18-kl -141239

Hvis man er sæsonkortholder i AGF får man i løbet af denne uge direkte besked om, hvorvidt man er udtrukket til en plads til kampen mod OB den 27. september kl. 14 i 3F Superligaen. Kampen kan også følges direkte på TV3 Sport og på Viaplay. Bliver du en del af publikum til kampen opfordrer vi dig til at orientere dig i de informationer som bliver til rådighed op til kampen om gode corona-råd og guidelines i forhold til den forsigtighed og agtpågivenhed, som det er vigtigt, at vi stadig husker i forhold til Corona. 

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet