Bredana Axcite indgår bronzepartnerskab i AGF

Af: MJ - 25. september 2020, kl. 9:00

AGF kan nu byde velkommen til Bredana Axcite, der har indgået et bronzepartnerskab i klubben

Bredana Axcite er en virksomhed, der leverer it-virksomhedsløsninger indenfor Microsoft Dynamics 365. Sammen med søsterselskabet Bredana Solutions udgør de Bredana Gruppen, der specialiserer sig i ERP-, CRM- og Field Service-løsninger. 

It-løsningerne er særligt rettet mod brancherne produktion, handel og distribution, hvor virksomheden har været specialister på området i over 30 år. 

Med sponsoratet i AGF ser Bredana Axcite frem til at skabe nye netværker i det østjyske erhvervsliv samt give sine medarbejdere gode fodboldoplevelser på Ceres Park. 

- Vi vil gerne støtte op om byens hold. Derudover vil vi gerne udvide vores netværk i Aarhus og skabe flere forbindelser, mens vores medarbejdere får nogle gode oplevelser på Ceres Park, siger Carsten Slot, der er vicepræsident i Bredana Axcite, og fortsætter. 

- På den lange bane vil vi gerne skabe nye kontakter i erhvervsnetværket i og omkring Aarhus, og forhåbningen er også at kunne lave samarbejde med andre virksomheder enten i form af partnerskaber eller som kunder. 

Bredana Axcite har udviklet brancheløsningen Axcite Logistics, der er skræddersyet til virksomheder med fokus på avanceret logistik og distribution. 

- Optimering af vores kunders forsyningskæde er blevet vores primære metier. Med erfarne konsulenter, der kommer fra samme industri som vores kunder, har vi det bedste udgangspunkt for at forstå vores kunders forretning og sparre med dem om, hvordan de kan effektivisere på tværs af forsyningskæden og styrke deres konkurrencefordele, afslutter Carsten Slot. 

Bredana Axcite har kontor i både Aarhus og Kolding. 

Læs mere om virksomheden på www.bredana-axcite.dk

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet