Danbolig Aarhus City indgår bronzepartnerskab i AGF

Af: MJ - 16. september 2020, kl. 9:12

Det er med stor glæde, at vi kan præsentere en ny partner i AGF. Det drejer sig om Danbolig Aarhus City, herunder Danbolig Aarhus Nord og Danbolig Projekt og Udlejning, der har valgt at indgå et bronzepartnerskab med klubben.

Danbolig Aarhus er en sammenslutning af tre ejendomsmæglerforretninger i Aarhus. Det er landets mest sælgende mæglerforretning siden 2013, og forretningerne dækker hele Aarhus C, Aarhus N samt projektsalg og udlejning i hele Aarhus-området. Mæglerforretningerne har ekspertise i salg af ejerlejligheder, andelsboliger, byhuse og villaer. 

De Aarhus-baserede mæglerforretninger har over 100 års erfaring med samtlige typer af bolighandel og udgør et mæglerhold på over 25 medarbejdere. Mæglerforretningerne giver kunderne en topprofessionel rådgivning kombineret med et stort lokalkendskab i Aarhus. 

Med bronzepartnerskabet i AGF ser Danbolig Aarhus frem til at dyrke netværker med andre partnere i klubben. 

- Hovedparten af vores medarbejdere følger klubben i tykt og tyndt. På den måde er der generelt en stor interesse for AGF i firmaet. Det er vigtigt for os at støtte op om så stor et lokalt sportsbrand som AGF, og det er en god platform at markedsføre os på og dyrke netværker i, siger Birgitte Agerskov Bro, der er ansvarlig indehaver hos Danbolig Aarhus City, og fortsætter. 

- Jeg har en forventning om, at vi får udbredt kendskabet til vores virksomhed. Derudover håber vi på at skabe nogle spændende relationer på kryds og tværs af brancher.  

Læs mere på Danbolig Aarhus City >> og Danbolig Aarhus Nord >>  

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet