David Nielsen: Vi var på

AF: Af: BJ - 21. april 2021

Cheftræneren David Nielsen hæftede sig især ved den defensive indsats efter lørdagens testsejr over FC Nordsjælland.

Cheftræneren David Nielsen hæftede sig især ved den defensive indsats efter lørdagens testsejr over FC Nordsjælland.

Godt en uge inden sæsonpremieren i 3F Superligaen finpudsede AGF lørdag eftermiddag formen mod FC Nordsjælland. En opgave, der endte med en 2-0-sejr, og efter kampen udtrykte cheftræner David Nielsen især stor tilfredshed med den defensive indsats mod de boldsikre FCN-spillere.

- Vi var meget stærke defensivt i dag. Efter Honka-kampen, som blev lidt for vild efter vores smag, har vi haft lidt fokus på, hvad der er vigtigt i forhold til vores pres. Det var godt at få trænet mod FC Nordsjælland, og vi spiller en rigtig god kamp defensivt. Så kan jeg godt leve med, at vi brænder en del chancer. Vi kunne godt have scoret nogle flere mål, men den overordnede arbejdsindsats og vores defensive organisation var jeg meget tilfreds med, konstaterede David Nielsen efter kampen.

Kampen blev afviklet i et højt tempo og med høj tænding, hvilket AGF-træneren også noterede med stor tilfredshed.

- Jeg synes, vi var på, og det var det, som det handlede om. Vi får lukket kampen fint, og nu har vi fået noget ekstra materiale, vi skal have kigget igennem på video, så vi kan blive endnu skarpere på nogle detaljer, men helt overordnet var det dejligt at mærke, at vores defensive udtryk var, som vi gerne vil have det, lød det fra David Nielsen, der på næste mandag sender sine spillere i aktion i sæsonpremieren i 3F Superligaen.

Allerede nu på mandag venter endnu en testkamp mod FC Nordsjælland. Denne gang i Slagelse, hvor kampen også fungerer som test for VAR, der bliver en del af 3F Superligaen fra den nye sæson.

Koncernpartnere

+