Gjensidige Kvindeligaen: - Vi skal ud og arbejde hårdt

Af: MJ - 26. september 2020, kl. 11:06

AGF Kvindefodbold jagter revanche i Gjensidige Kvindeligaen, når vi søndag skal møde HB Køge på udebane i 8. spillerunde.

Efter en landsholdspause og en sejr i Sydbank Kvindepokalen mod Varde IF tager vi igen hul på Gjensidige Kvindeligaen i en udekamp mod HB Køge i weekenden.

Vi mødte også sjællænderne i den seneste spillerunde i ligaen, hvor vi tabte 1-4 hjemme på Vejlby Stadion. Derfor skal vi ud at revanchere os i søndagens kamp, hvor spillerne skal ud og levere en stor arbejdsindsats i jagten på point.

- Vi skal stadig blive dygtigere til at skabe chancer og udnytte de chancer, vi får. Vi skal kæmpe rigtig hårdt for at tingene lykkes, men det er vi indstillet på, og vi vil gerne ud at vise dén mentalitet på søndag, siger vikarierende cheftræner Allan Nørgaard og tilføjer.

- Vi skal holde fast i de ting, som virkede i den første kamp mod HB Køge. Derudover skal vi forsøge at eliminere nogle af de fejl, vi lavede i vores opspil og gennembrudsspil, tilføjer Allan Nørgaard. 

På kunstgræs
Søndagens kamp mod HB Køge skal spilles på kunstgræs, og det kan godt få en betydning for spillet.

- Det bliver en anden kamp, end den vi spillede i Vejlby i forrige weekend. Nu skal vi til Køge og spille på en kunstgræsbane, hvilket også gør noget ved spillet. Der bliver måske ikke så mange tilfældigheder i spillet, og vi håber på at lave en bedre præstation, end den vi lavede sidst, forklarer Allan Nørgaard.

Skærmbillede 2020-09-26 Kl . 09.45.46

Efter syv spillerunder i Gjensidige Kvindeligaen er vi nu halvvejs igennem grundspillet med tre point på syvendepladsen. Men selvom resultaterne ikke er gået vores vej, så er der stadig kampe i grundspillet til at skrabe point sammen.

- Efterårssæsonen er ikke slut endnu. Jeg vil advare dem, der kigger på tabellen og siger, at det er slut. I sidste sæson havde vi ni point i ni kampe da vi hed VSK Aarhus, men i de sidste fem kampe høstede vi 12 point. Så man skal bestemt ikke dømme os ude endnu, siger Allan Nørgaard.

Opgøret mod HB Køge fløjtes i gang i Køge klokken 16.00 på søndag.

Kampen kan følges direkte på Kvindeliga.dk 

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet