Global headhunter bliver ny partner i AGF

AF: Af: SHC / Foto: F. Sindberg - 21. april 2021

En af verdens førende virksomheder inden for top-leder rekruttering, Boyden - indleder nu et nyt sponsorsamarbejde med AGF, hvor Boyden bliver såkaldt Guldpartner, som er det næsthøjeste sponsorniveau i AGF.

En af verdens førende virksomheder inden for top-leder rekruttering, Boyden - indleder nu et nyt sponsorsamarbejde med AGF, hvor Boyden bliver såkaldt Guldpartner, som er det næsthøjeste sponsorniveau i AGF.

Boyden har i mange år rangeret blandt verdens førende såkaldte Executive Search virksomheder med en plads i top 10 i verden. Med 65 kontorer i 40 lande er Boyden en global headhunter-virksomhed med et netværk af uafhængige ejede og ledet kontorer, der samarbejder om at finde ledere og medarbejdere - både lokalt og globalt.

Trods det internationale afsæt er der også en meget høj grad af lokalt perspektiv hos Boyden, og det nye samarbejde med AGF tager udgangspunkt i Boydens kun to år gamle kontorer i Aarhus, og i København. Dermed er Boyden den eneste af de globale top 10 headhunter-virksomheder med kontorer i både København og Aarhus.

- Det er vigtigt for os at få have et godt afsæt vest for Storebælt - det kan AGF hjælpe os med. AGF er ikke for ingenting Byens Hold, og klubben tilbyder et stærkt og levende erhvervsnetværk som vi ser frem til at blive en del af. Vi har med fornøjelse fulgt AGF's udvikling og rejse gennem de senere år, der passer rigtig godt med vores egen rejse, hvor vi er med til at sikre, at god ledelse gør en forskel. Og samarbejdet med AGF er en unik mulighed for os til at styrke vores netværks-relationer endnu mere, hvor et vigtigt afsæt i vores rejse har været at etablere kontorer i både Aarhus og København, fortæller Henrik Harbo og Morten Winther, som er Managing Partners i Boyden Denmark.

Hos AGF glæder adm. direktør Jacob Nielsen sig over det nye samarbejde med Boyden, der er et af flere større nye partnerskaber som AGF har præsenteret inden for relativ kort tid efter sommerpausen.

- Vi glæder os over, at en international virksomhed som Boyden, der samtidig er stærkt forankret i Østjylland, ser en værdi i et samarbejde med os. Netop Boydens indtræden som Guldpartner bekræfter os i at vi tilbyder Vestdanmarks bedste netværk for Executives ledere. Så vi ser frem til at byde Boyden velkommen i AGF og vi glæder os til at udfolde samarbejdet i de kommende år, siger Jacob Nielsen.

Skærmbillede 2020-09-11 Kl . 12.41.24

Om Boyden
Boyden er en af verdens førende globale aktører indenfor top leder rekruttering med mere end 65 kontorer i 40 lande. Boyden er rangeret i top 10 på Forbes' liste over "Best Recruiting Firms". Boyden arbejder research-baseret og kan dokumentere stærke resultater med besættelse af topledelsesroller. Boyden teamet i Danmark har samlet set mere end 65 års erfaring med at levere ledelseskraft til topledelsesroller i dansk erhvervsliv.

www.boyden.dk

Koncernpartnere

+