Hårdt arbejde i undertal sikrer point i Randers

Af: MJ - Foto: Getty Images den 20. september 2020, kl. 19:01

Det lykkedes os at hive ét point hjem med en stor arbejdsindsats i søndagens rivalopgør mod Randers FC i 3F Superligaen, da vi spillede 1-1 mod kronjyderne efter et dramatisk opgør med en tidlig udvisning.

Denne søndag bød på et vaskeægte rivalopgør, da vi på udebane gæstede Randers FC i 2. spillerunde af 3F Superligaen. Vi kom ind til opgøret med en sejr i sæsonpremieren mod oprykkerne fra Vejle, mens kronjyderne ligeledes tog tre point i deres sæsonpremiere mod AC Horsens. Derfor var der lagt op til et seværdigt opgør i Randers, hvor der som altid var mere på spil end de tre point. 

Opgøret begyndte med en ærgerlig episode. Allerede efter to minutters spil fik Sebastian Hausner direkte rødt kort, da han forhindrede Marvin Egho i at få en friløber. Derfor skulle vi spille hele opgøret med en mand i undertal. 

Det tidlige røde kort tvang os til at lave en udskiftning, hvorfor Jon Thorsteinsson gik ud, og ind kom Niklas Backman. Selvom vi var en spiller færre på banen end Randers, så formåede vi at holde kronjyderne væk fra de store målchancer i de første 10 minutter af opgøret. 

Randers sad tungt på boldbesiddelsen i kampens indledning, mens vi var mere afventende. Hjemmeholdet fik sin første reelle målchance efter et kvarters spil, da Vito Hammershøy-Mistrati sparkede på mål, men William Eskelinen var på plads i mål. 

Generelt havde vi svært ved at holde fast i bolden, når vi fik erobret den, men halvvejs i 1. halvleg fik vi en god mulighed. Patrick Olsen sendte et frispark mod det lange hjørne, men desværre gik bolden akkurat forbi Randers-målet. 

Mod slutningen af 1. halvleg kom vi bedre med i opgøret og fik mere momentum på bolden. Vi kæmpede hårdt i undertal, og den gode arbejdsindsats resulterede i, at vi gik i omklædningsrummet ved stillingen 0-0 efter de første 45 minutter. 

Getty Images -1228616591

2. halvleg
Efter pausen var det igen Randers, som lagde et tryk på os i de første ti minutter. Hjemmeholdet fik presset os ned mod eget felt, men vi holdt dem væk fra en scoring med en solid defensiv. 

Randers' gode periode blev afløst af en god mulighed til os. Patrick Olsen sendte et hårdt spark mod mål fra kanten af feltet, men i Randers-målet stod Patrick Carlgren i vejen. 

Få minutter senere var vi igen farlige. Olsen sendte en aflevering i dybden til Albert Grønbæk, der med en flad tværaflevering var lige ved at finde Patrick Mortensen inde foran mål. Men desværre kom Carlgren igen i vejen. 

Desværre måtte vi undvære Niklas Backman efter små 60 minutters spil, da han måtte gå ud med en skade. I stedet kom Jesper Juelsgård på banen, mens også Bror Blume erstattede Benjamin Hvidt. 

Trods den tidlige udvisning og skade til Backman fortsatte vi med at kæmpe bravt. Randers kom ikke frem til de store målchancer, mens vi ligeledes fik truet hjemmeholdets målfelt et par gange. 

Mod slutningen af opgøret lagde Randers et tung pres på os, og det fik desværre et ærgerligt udfald. Et hjørnespark havnede i panden på Alhaji Kamara, der bragte hjemmeholdet foran med 1-0. Derfor skulle vi for alvor ud at jagte en udligning i slutminutterne.

Getty Images -1228617408

Udligningen kom bare få minutter senere. Patrick Mortensen blev målhelten, da han havde sidste fod på et indlæg fra Jesper Juelsgård. Dermed var det igen helt lige med bare få minutter til slutfløjt. 

Opgøret sluttede 1-1, hvorfor vi fortsat er ubesejret i 3F Superligaen efter de første to spillerunder. 

Kampfakta - 3F Superligaen
Randers FC - AGF 1-1 (0-0)

1-0: 87' Alhaji Kamara
1-1: 90+1' Patrick Mortensen

Advarsler:
AGF: William Eskelinen 

Randers FC: Marvin Egho, Simon Piesinger, Frederik Lauenborg, Mathias Greve, Vito Hammershøy-Mistrati, Mikkel Kallesøe

Rødt kort:
AGF: Sebastian Hausner

AGF:
William Eskelinen - Casper Højer (87' Niklas Helenius), Frederik Tingager, Sebastian Hausner, Alexander Munksgaard - Nicolai Poulsen - Jon Thorsteinsson (5' Niklas Backman), Benjamin Hvidt, Patrick Olsen, Albert Grønbæk (87' Søren Tengstedt) - Patrick Mortensen

Randers FC:
Patrick Carlgren - Mikkel Kallesøe, Simon Piesinger (46' Mathias Nielsen), Simon Graves, Jesper Lauridsen (83' Bjørn Kopplin) - Mathias Greve, Andre Rømer, Frederik Lauenborg (46' Alhaji Kamara), Vito Hammershøy-Mistrati - Marvin Egho (66' Tobias Klysner), Emil Riis

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet