Implement Consulting Group er ny bronzepartner i AGF

Af: MJ - 2. september 2020, kl. 16:28

AGF kan nu byde velkommen til Implement Consulting Group, der har indgået en bronzepartneraftale i klubben.

Implement Consulting Group er en konsulentvirksomhed, der blev stiftet i 1996 i Hellerup. I november 2018 etablerede virksomheden et kontor i Aarhus. 

- Det var vigtigt for os, som et nyt brand i Aarhus, at finde et stærkt erhvervsnetværk, hvor man mødes med en seriøs agenda til netværksmøderne, og hvor vi kan dele ud af vores store erfaring til gavn for netværkets medlemmer. Derfor valgte vi at lave en aftale med AGF,  Jesper Drachmann, som kommer til at deltage i netværket for Implement. 

En af Implements kernevædier er at hjælpe, og det er netop derfor konsulenthuset er kommet til Aarhus. For at hjælpe østjyske virksomheder ved at være tættere på dem og den virkelighed de opererer i. Helt på samme måde, som det er tilfældet for alle de knap 800 faglige nørder, som arbejder ud fra et af Implements andre lokale kontorer i Hellerup, Oslo, Stockholm, Malmø, München eller Zürich gør hver dag. 

Implements kernekompetence er at hjælpe vores kunder med at gennemføre de udviklingsopgaver, der er afgørende for at de kan fortsætte med at skabe vækst, overskud og arbejdspladser i deres nærområde. Som det ofte er tilfældet med udvikling, er det opgaver som virksomhederne ikke nødvendigvis har kompetencer til internt, eller hvor der er behov for en meget dyb og snæver faglighed i et begrænset tidsrum, som det ikke giver mening at have i virksomheden permanent. 

- I Implement dyrker vi netop denne dybe faglighed, og vores konsulenter er stolte af at være nørder, siger Jesper Drachmann.

Implement er både en bred og smal konsulentvirksomhed, forstået på den måde at der i virksomheden findes en bred vifte af dybe faglige fællesskaber, der tilsammen udgør Danmarks største managementkonsulent-virksomhed. 

- Kontoret i Aarhus har en dyb faglighed på det kommercielle område, indenfor ledelse, indenfor digitale transformationer og indenfor hele den operationelle del af virksomheden. Derudover kan vi trække på kompetencer indenfor strategi, indkøb, procesoptimering, innovation og organisationsudvikling, siger Jesper Drachmann og fortsætter. 

- I en konsulentvirksomhed som Implement, der arbejder vi med at skabe forandring gennem tætte samarbejder med vores kunders organisation handler det om at kunne bygge tillid og altid sikre, at de virksomheder som arbejder med os, har fået mere end de har givet, afslutter Jesper Drachmann.

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet