Juelsgård efter sejr: Vi viste karakter

27. september 2020, kl. 17:16

Karakter og hårdt arbejde var nøgleordene bag dagens sejr over OB.

Søndag blev det til en sejr på 4-2 over OB, da vi hjemme på Ceres Park tog imod fynboerne i 3. spillerunde af 3F Superligaen. Jesper Juelsgård var med fra start i midterforsvaret og spillede fuld tid i søndagens opgør, hvor sejren blev kørt hjem på en stor arbejdsindsats på grønsværen.

- Vi viste karakter og arbejdede jernhårdt i hele kampen. Derfor står vi med en dejlig følelse her efter slutfløjt. Personligt havde jeg en fornemmelse af, at vi kunne spille meget bedre, og i presspillet manglede vi til tider også et par procenter. Men det fik vi kompenseret for ved hjælp af hårdt arbejde på banen, sagde Jesper Juelsgård efter kampen.

Allerede efter et kvarters spil var der faldet tre scoringer i opgøret med en føring til os på 2-1. Generelt bølgede spillet frem og tilbage i store dele af kampen, og især den solide offensiv var uhyre vigtig i søndagens kamp

- Det gik frem og tilbage gennem hele kampen. Man må sige, at vi havde nogle farlige folk i offensiven, og vi scorede nogle sindssygt flotte mål. Det var dét, som blev udslagsgivende i dag, forklarede Juelsgård efter kampen. 

Næste kamp i 3F Superligaen er søndag i næste weekend, når vi møder AaB på udebane i 4. spillerunde.

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet