Poulsen: Vi er klar til Mura

16. september 2020, kl. 13:19

I morgen gælder det sæsonens anden europæiske kamp, når vi møder NS Mura på udebane i kvalifikationen til Europa League

Efter mandagens succesfulde premiere på 3F Superligaen rejste truppen i dag til Slovenien, hvor slaget skal stå i morgen aften.  Læs mere om vores kommende modstandere her.

Med i flyet fra Aarhus Airport var også midtbane-motoren Nicolai Poulsen, der glæder sig til en ny europæisk udfordring mod et hold, der havde en flot sæson i sidste sæson og er kommet godt i gang med deres liga i år med syv point efter de tre første kampe.

- Vi går til opgaven med respekt for et godt slovensk hold, der er kommet flot i gang med deres liga og har et godt niveau. Men vi er også bevidste om, at hvis vi kan gå til kampen med samme mindset som forleden mod Vejle - i hvert fald i første halvleg af den kamp - så er det også et hold, vi kan vinde over. Vi er klar til opgaven og tager til Slovenien med optimisme og en god gejst efter vores sejr i mandags, siger Nicolai Poulsen.

Efter vores hjemmekamp mod finske FC Honka i Ceres Park i sidste måned gælder det nu en kamp på udebane. Vi kommer dog ikke op mod et entusiastisk hjemmepublikum på NS Muras intime hjemmebane, da der - ifølge UEFA´s corona-regler - ikke må være publikum på til kampe i Europa League.

- Det kan en være fordel for os. Men omvendt er det altid svært at spille ude i de her europæiske kampe - uanset, hvor du kommer hen. Vi får godt nok ikke hjemmefansene i nakken, men så har vi rejsetiden og alt det uden om kampen, der er anderledes. Men det kan vi sagtens håndtere og vi skal bare fokusere på os selv og give alt vi kan til kampen, så vi forhåbentlig kan rejse hjem med sejren, siger Nicolai Poulsen.

Kampen mod NS Mura fløjtes i gang i morgen; torsdag den 17. september kl. 20.15. Den kan følges direkte på Canal 9, Dplay eller via AGF´s live-twitter.

Ig (1)