Kontrakt til ung forsvarsspiller

Af: AGF / Foto: Ole Nielsen - 23. september 2020, kl. 16:52

Thomas Thiesson Kristensen bliver næste år en del af 3F Superliga-truppen, når forsvarsspilleren i sommeren 2021 tiltræder på fuld tid på en ny kontrakt.

Indtil da skal den 18 årige Thomas Thiesson Kristensen færdiggøre sin uddannelse inden fodbolden får fuld fokus.- Det er altid en god dag, når et af vores egne talenter laver en aftale med AGF. Thomas gør nu skolen og hans tid i ungdomssektoren færdig med denne sæson og tiltræder derefter i Superliga-regi. Fra min stol skal der lyde stor ros til det arbejde vores dedikerede U-trænere og ledere har gjort med Thomas igennem årene og vi ser frem til samarbejdet i de kommende år, siger sportschef i AGF, Peter Christiansen. - Thomas er en meget talentfuld spiller, der har gennemgået en flot udvikling i AGF, der indtil videre er kulmineret med en udtagelse til det danske U20 landshold tidligere på året - hvor han faktisk var udtaget med spillere et år ældre end ham selv. Over en længere periode har Thomas vist stærke præstationer på et højt ungdomsniveau. Især i spillet med bolden har han udvist store styrker - noget som i den grad understreger det spændende potentiale, som Thomas indeholder supplerer Martin Bloch, der er Head of Coaching i AGF's talentsektor.Velkendt efternavn

Hvis navnet Thiesson Kristensen klinger velkendt, så er det ikke tilfældigt, da den unge Thomas er lillebror til målmand Kasper med samme efternavn, der allerede er i AGF's 3F Superliga-trup.Som sin bror er Thomas Thiesson Kristensen vokset op i Galten FS inden han i 2013 kom til AGF. Her har han været lige siden - kun afbrudt af et enkelt år i Vejle Boldklub, samtidig med at han gik på idrætsefterskole. Nu glæder han sig til at fortsætte sin udvikling i AGF. - Det er dét, jeg har kæmpet for, lige siden jeg startede med at spille fodbold i Galten som fem-årig. Jeg er super glad og stolt over endelig at ku' få opfyldt min drøm, og jeg ser frem til at lægge en masse lag på en udvikling, jeg allerede er i gang med. Jeg drømmer om at få mit seniorgennembrud i AGF som jeg altid har drømt om at spille for - derfor er det også en stor dag for mig i dag, siger Thomas Thiesson Kristensen, har lavet en tre-årig aftale med AGF, der altså bliver til en fuldtids-aftale fra sommeren 2021.

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet