Mandagens kamp nærmer sig udsolgt

AF: Af: SHC / Foto: Allan Høgholm - 21. april 2021

Kun få billetter tilbage til åbningskampen mod Vejle Boldklub.

Kun få billetter tilbage til åbningskampen mod Vejle Boldklub.

På grund af myndighedernes restriktioner under Corona er der i disse tider kun plads til 8.500 tilskuer på Ceres Park. Således også til mandagens åbningskamp mod Vejle Boldklub med kampstart kl. 19. 

Og her mandag middag er de billetter ved at være udsolgt. Man skal derfor skynde sig, hvis man vil med til vores første kamp i den nye 3F Superligaen.

- Med udsigterne til en spændende åbningskamp og dagens gode vejr, der varer til i aften, kan vi konstatere, at vi snart nærmer os udsolgt af de pladser, vi har til rådighed til kampen mod Vejle. Så vil man i Kongelunden i aften og bakke holdet op på Ceres Park, så kan vi kun opfordre til at man får sikret sig en billet, for vi forventer at kunne melde udsolgt senere på dagen, fortæller billetchef i AGF, Jesper Spangsbjerg, der har haft en travl formiddag. 

Køb billet her >>>>

Der er kampstart kl. 19 på Ceres Park. Hvis man har købt en billet eller planlægger at købe en, så er det en god ide at orientere sig godt i den information man modtager med billetten, der fortæller om de restriktioner og forbehold man skal iagttage på grund af Corona-restriktionerne. 

Skærmbillede 2020-09-13 Kl . 09.36.12

Koncernpartnere

+