Molslinjen sejler i havn som bronzepartner i AGF

Af: MJ - 22. september 2020, kl. 9:23

AGF byder velkommen til Molslinjen, der er ny bronzepartner.

Molslinjen er Danmarks største indenrigs færgeselskab. Blandt andet sejler Molslinjen fra Aarhus og Ebeltoft til Sjællands Odde, hvor rederiselskabet havde knap 3,5 millioner passagerer i 2019. 

Det danske rederiselskab er gået ind i et bronzepartnerskab med AGF med intentionen om at støtte op om byens hold. 

- AGF er et af de mest interessante sportsbrands lige nu og en klub med en unik fanbase. Det vil vi gerne som Aarhus-baseret virksomhed støtte op om, siger Jesper Skovgaard, der er kommerciel direktør hos Molslinjen. 

I efteråret flytter Molslinjen ud på en ny færgeterminal på Østhavnen. Her vil færgerne blive tanket med strøm fra et nyt landstrømsanlæg, der skal gøre færgeoverfarten mere bæredygtig. 

Med den kommende base på Østhavnen i Aarhus håber Molslinjen på at skabe øget kendskab hos deres kunder samt indgå i nye netværk blandt AGFs andre partnere. 

- Vi ved jo, at mange af tilskuerne til AGF's kampe også er gæster på vores færger. Et sponsorat i AGF giver os et netværk og en mulighed for at komme direkte i kontakt med andre Aarhus-baserede virksomheder. Vi flytter snart til ny havn i Aarhus, og derfor er det nærliggende at slå et slag for den og for vores formidable business produkt og billige billetter, afslutter Jesper Skovgaard. 

Læs mere om Molslinjen på www.molslinjen.dk

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet