Mortensen: Fortjent sejr - trods besværligheder

AF: Af: MJ / Foto: Getty Images - 21. april 2021

Patrick Mortensen og resten af AGF hev sejren hjem mod Vejle i sæsonpremieren i 3F Superligaen, og selvom det holdt hårdt, var det en velfortjent sejr i den jyske klassiker ifølge anføreren.

Patrick Mortensen og resten af AGF hev sejren hjem mod Vejle i sæsonpremieren i 3F Superligaen, og selvom det holdt hårdt, var det en velfortjent sejr i den jyske klassiker ifølge anføreren.

Mandagens sæsonpremiere mod Vejle i 3F Superligaen endte med en sejr på 4-2 hjemme på Ceres Park. Vi havde en solid føring på 3-0 efter 60 minutter, hvor vi havde fuld kontrol over kampen.

Men to scoringer fra Vejle bragte pludselig spændingen tilbage i opgøret, inden Benjamin Hvid definitivt lukkede og slukkede med målet til 4-2.

Patrick Mortensen satte gang i kampen med en scoring efter ni minutter, og anføreren så mandagens sejr som fuldt fortjent trods slinger i valsen.

- Den første kamp i sæsonen er altid svær. Det kunne vi også se i denne weekend, hvor FC København og FC Midtjylland taber. men jeg synes, vi tog en fortjent sejr i dag, lød det fra Patrick Mortensen efter kampen.

Getty Images -1228513585

Små 8.000 tilskuere var på plads på lægterne på Ceres Park til mandagens sæsonpremiere. Mortensen sørgede for det første jubelbrøl fra tilskuerne, og netop støtten fra lægterne var en stor fornøjelse ifølge anføreren.

- Jeg har glædet mig sindssygt meget til at spille foran fansene. Det var en sløj affære at gå på banen mod Honka uden tilskuere. Jeg syntes, det var helt fantastisk at mærke dem igen. De gange, hvor de virkelig brager igennem, der kan man godt få lidt gåsehud, forklarer Mortensen og tilføjer.

- Det er lidt sjovt, at der kun 8.000 tilskuere på stadion. Når de er spredt ud på stadion på grund af corona, så føler man faktisk, at der er mange flere.

2020 vs. 2019
Med mandagens sejr over Vejle indleder vi den nye sæson i 3F Superligaen med tre point. Samme pointtal havde vi ikke høstet efter de første fem kampe i sidste sæson, hvorfor Mortensen naturligvis var ganske tilfreds med præstationen trods de to indkasserede mål i anden halvleg.

- Nu står vi med tre point efter én kamp. I sidste sæson havde vi to point efter fem kampe, så vi er startet forholdsvis fornuftigt. Hvis vi hver kamp kan komme foran 2 eller 3-0, så kan jeg også leve med, at der går nogle mål ind. Vi skal selvfølgelig arbejde med at holde nullet, og dagens kamp skulle slet ikke have været spændende, afslutter anføreren.

Sejren i sæsonpremieren bringer os op på andenpladsen i 3F Superligaen - kun overgået af Randers FC, der har en bedre målscore end os.

Netop Randers FC venter i det velkendte rivalopgør i næste weekend, hvor vi skal møde dem på udebane i 2. spillerunde af 3F Superligaen.

Koncernpartnere

+