Mortensen om sæsonpremiere: Det bliver fedt

Af: MJ / Foto: Ole Nielsen og Getty Images - 10. september 2020, kl. 8:03

På mandag gæster oprykkerne fra Vejle Boldklub Ceres Park sæsonpremieren på 3F Superligaen. Patrick Mortensen ser meget frem til kampen og ikke mindst til at se fansene på lægterne igen.

Ceres Park danner rammerne om vores sæsonpremiere i 3F Superligaen, når vi mandag tager imod oprykkerne fra Vejle. Og angriber Patrick Mortensen ser frem til at begynde den nye sæson på eget græs, og han håber på massiv støtte fra lægterne.

- Det bliver fedt, og jeg glæder mig meget. Et er at spille træningskampe, men det er noget helt andet at spille, når der er noget på spil. Og i modsætning til vores Europa Cup kamp forleden, så kan vi forhåbentlig se frem til en masse tilskuere på Ceres Park - de leverede en god støtte til os i sidste sæson, hvor de var helt fantastiske, så det bliver godt at se og opleve dem igen, siger Patrick Mortensen.

Vi kommer ind til opgøret mod Vejle med to dugfriske testkampe mod FC Nordsjælland i erindring. Begge opgør endte med en sejr og Mortensen vil gerne se samme gode facetter i spillet, som da vi mødte Farum-klubben i Ceres Park i sidste weekend.

- Vi skal vise nogle af de samme takter, som vi især gjorde i træningskampen hjemme. Her stod vi rigtig stærkt defensivt, men vi fik også scoret nogle fine mål og skabt chancer, lyder det fra Mortensen.

Suveræn vinder
I sidste sæson afsluttede Vejle på en suveræn førsteplads i NordicBet Ligaen med ni point ned til Viborg FF på andenpladsen. Senest har mandagens modstander vundet træningskampe mod både FC Nordsjælland og Randers FC. Mortensen forudser da også en svær kamp i sæsonpremieren.

- Det er altid svært at spille den første kamp i en sæson, og sådan en åbningskamp lever lidt sit eget liv. Vejle spillet en rigtig god sæson i NordicBet Ligaen, hvor de har været vant til at vinde. Derfor kommer de sikkert også ud med en masse selvtillid og en tro på, at de også kan tage tre point, forklarer anføreren.

Getty Images -1138521058

Senest vi spillede mod Vejle var på udebane i april sidste år i 3F Superligaen. Her trak vi det længste strå i et målrigt og dramatisk opgør med slutcifrene 2-4, hvor tre mål blev scoret af netop Patrick Mortensen. Mandag står Mortensen og resten af AGF-mandskabet igen overfor de rød-blusede.

- Vejle har før gjort det vanskeligt for os, så vi har en sund respekt for dem. Vi ved godt, at sejren ikke kommer af sig selv. Vi skal ud og præstere hundrede procent for at få et fint resultat, lyder det fra Mortensen.

Mandagens kamp mod Vejle fløjtes i gang klokken 19.00 i Ceres Park.

Køb billetter til kampen her >>>

AGF-VB1 (1)