Munksgaard før OB: Vi skal være en enhed

Af: MJ / Foto: Getty Images og Nikolaj Rønnow - 25. september 2020, kl. 14:46

Søndag går det løs i Ceres Park med et slag mellem Jylland og Fyn, når OB kommer til Aarhus - en kamp som Alexander Munksgaard her ser frem til.

På Ceres Park tager vi på søndag imod OB i 3F Superligaen. En kamp som vores højre-back Alexander Munksgaard ser frem til, og hvor han håber, at vi kan vise det samme sammenhold og høje intensitet som i de seneste kampe i 3F Superligaen. 

- Vi skal vise hård fight, stå kompakt og have en lyst til at stå sammen i kampen. Når vi står sammen, så står vi også skarpt i vores kæder. Det er noget af dét, jeg godt kan lide ved vores hold - vi angriber sammen, men vi forsvarer også sammen, siger Alexander Munksgaard.

Ligesom os kommer OB ubesejret ind til søndagens kamp efter de første to spillerunder i 3F Superligaen. I sæsonpremieren hentede fynboerne en sejr på hjemmebane over sidste års sølvvindere fra FC København med cifrene 3-2. Og i OB's seneste kamp blev det 1-1 mod FC Nordsjælland.

Se mere om til OB her >>>

Alexander Munksgaard forventer da også en tæt kamp på søndag mellem to formstærke mandskaber, der har lige mange point i 3F Superligaen.

- OB er godt kørende og var foran med 3-0 over FC København allerede efter første halvleg, så det viser lidt om deres styrke. Så det bliver en hård fight søndag, og samtidig vil OB gerne spille fodbold, ligesom vi også gerne vil, lyder det fra Munksgaard.

Getty Images -1216825394

Desværre bliver kampen mod OB kun med 500 mennesker i alt Ceres Park på grund af myndighedernes nye corona-restriktioner. Med spillere, trænere, medier og medarbejdere betyder det, at de sidste 300 pladser bliver fordelt mellem sponsorer og sæsonkortholdere på lægterne i Ceres Park.

- Fansene skaber noget helt unikt fra lægterne, så det er super ærgerligt, at der ikke kan komme flere på Ceres Park på søndag. Men vi ved, at de er med os og, at vi har dem i ryggen. Så må vi vise, at vi igen kan vinde over OB med få tilskuere på lægterne som vi jo gjorde før sommerferien, påpeger Alexander Munksgaard.

Søndagens kamp mod OB fløjtes i gang klokken 14.00. Kampen kan følges direkte på TV3 Sport og Viaplay med optakt fra kl. 13.30.

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet