Overblik: Sådan gik det AGF’erne i landsholdspausen

Af: MJ - Foto: Getty Images den 9. september 2020, kl. 19:01

I alt var seks AGF’ere trukket i landsholdstrøjen i den forgangne uge, og det blev til spilleminutter for flere af vores spillere.

Landsholdspausen er netop overstået, og flere AGF'ere har været i aktion for deres respektive landshold. Her giver vi et overblik over, hvordan det gik for de AGF-spillere, som var på landsholdsopgaver.

Jon Dagur Thorsteinsson (Islands A-landshold)
Det islandske A-landshold har været i aktion i to Nations League-kampe i den forgange uge. Vores egen Jon Dagur Thorsteinsson var med i truppen til begge kampe, og han fik også spilletid i landsholdstrøjen.

Lørdag tog Island hjemme imod England. Thorsteinsson var med i startopstillingen og fik lidt over 60 minutters spilletid i opgøret, der endte med et nederlag for islændingene på 0-1 på et straffespark i overtiden. 

Tirsdag skulle Island igen i aktion, men denne gang på udebane mod Belgien. Her sad Thorsteinsson på bænken under hele kampen og kunne se sine holdkammerater tabe med hele 5-1 til det stjernespækket belgiske mandskab.

Sebastian Hausner (U21-landsholdet)
Det danske U21-landshold har også været i kamp, da de skulle spille to kampe i EM-kvalifikationen. Ukraine og Nordirland ventede i de to kampe, som Sebastian Hausner var udtaget til. 

Hausner fik dog ikke spilletid i den rød-hvide trøje i denne omgang, hvor vi spillede uafgjort 1-1 med Ukraine og vandt 0-1 ude mod Nordirland. 

Albert Grønbæk, Daniel Gadegaard og Thomas Kristensen (U19-landsholdet)
Tre AGF'ere var også udtaget til U19-landsholdets to venskabskampe mod Tyskland. Albert Grønbæk, Daniel Gadegaard og Thomas Kristensen var trioen, der blev udtaget til landsholdstruppen.

Gadegaard spillede fuldtid i den første træningskamp, hvor vi vandt 1-2 over de tyske værter. I samme kamp blev Grønbæk også skiftet ind få minutter før slutfløjt. 

I den sidste træningskamp fik Grønbæk og Kristensen fuld spilletid, mens Gadegaard fra bænken kunne se holdkammeraterne spille uafgjort 0-0.

Daniel Jakobsen (U18-landsholdet)
Endeligt var Daniel Jakobsen også trukket i landsholdstrøjen, da han og U18-landsholdet ligeledes skulle spille to venskabskampe mod Tyskland. I den første kamp blev han skiftet ind efter blot 17 minutters spil, hvorfor han stort set spillede hele kampen, der sluttede med en sejr på 3-1 til Danmark. 

I den sidste kamp måtte Jakobsen gå fra banen midtvejs i 1. halvleg i en kamp, som endte ganske målrigt med et uafgjort resultat på 5-5.

 

 

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet