Sejr i Slagelse i sidste test

AF: Af: MJ / Foto: Getty Images - 21. april 2021

Det blev i dag til endnu en sejr over FC Nordsjælland inden for få dage, da vi vandt 4-2 i en testkamp i Slagelse.

Det blev i dag til endnu en sejr over FC Nordsjælland inden for få dage, da vi vandt 4-2 i en testkamp i Slagelse.

Vores sidste træningskamp inden den nye sæson i 3F Superligaen blev i dag spillet i Slagelse, hvor vi - sammen med flere andre 3F Superliga-klubber deltog i et stort VAR arrangement. 

Som i lørdags var vi igen oppe mod FC Nordsjælland og netop med baggrund i testkampen i lørdags havde cheftræner David Nielsen roteret en del op til kampen. Og måske det lige var sammenspillet, der skulle på plads, for allerede efter to minutters spil fik FC Nordsjælland spillet gennem vores kæder, inden bolden havnede i netmaskerne bag TK til 1-0.

Men blot to minutter senere fik vi reduceret, da den unge angiber Frederik Ihler fik tilkæmpet sig bolden i Nordsjællands målfelt, hvorefter han kynisk sparkede bolden i mål til 1-1.

Getty Images -1228389529

En meget hektisk start på opgøret, hvor vi havde svært ved at få ro på bolden. Men ro kom der, da vi fik vi tilkendt et straffespark efter 20 minutters spil. Nicklas Helenius stod for sparket, men desværre sparkede han bolden på stolpen.

Opgøret blev ved med at bølge frem og tilbage i 1. halvleg, og ti minutter før pause lykkedes det Nordsjælland at score til 2-1 efter en fejlaflevering på vores egen banehalvdel.

Men endnu en gang skulle der kun gå få minutter, før vi svarede igen. Benjamin Hvidt leverede et fremragende indlæg fra højresiden ind i panden på Niklas Helenius, der bragte os på 2-2 i Slagelse.

Getty Images -1228387847

2-2 blev også pausestillingen efter en 1. halvleg, der bølgede frem og tilbage.

2. halvleg
Fra 2. halvlegs start kom vi ud med høj energi og intensitet. Vi fik holdt FC Nordsjælland væk fra de store målchancer og fandt ind i en stærk defensiv struktur. Den gode periode endte med en god chance til Søren Tengstedt, der med et langskud sparkede en anelse over mål.

Getty Images -1228389565

20 minutter før tid fik vi dog udbytte af de gode takter. Et hjørnespark fra vores højreside endte med en nedfaldsbold, som Magnus Anbo fik prikket i netmaskerne. Dermed var stillingen 2-3 i Slagelse.

I den efterfølgende periode havde vi rigtig godt styr på FC Nordsjælland. Tengstedt understregede netop det med en scoring til 2-4 med ti minutter til slutfløjt, hvorfor vi var godt på vej til at få en sejr med hjem til Aarhus.

Det hele endte med en sejr på 2-4 i Slagelse, og vi er dermed klar til sæsonpremieren i 3F Superligaen mod Vejle om en uge.

Kampfakta - Testkamp
FC Nordsjælland - AGF 2-4 (2-2)

1-0: 3' Noah Crone
1-1: 5' Frederik Ihler
2-1: 36' Eneka Nnamani
2-2: 41' Niklas Helenius
2-3: 71' Magnus Anbo
2-4: 81' Søren Tengstedt

AGF's start 11:
Kasper "TK" - Mads Bager, Jesper Juelsgaard, Mikkel Møller Lassen, Kevin Diks - Frederik Ihler, Benjamin Hvidt, Magnus Anbo, Magnus Kaastrup - Søren Tengstedt, Niklas Helenius

Getty Images -1228389359

Koncernpartnere

+