Stemmer på kampen

Af: MJ / Foto: Getty Images og Nikolaj Rønnow - 26. september 2020, kl. 17:35

OB venter hjemme på Ceres Park i morgen i 3. spillerunde af 3F Superligaen. Forud for kampen samler vi her op på nogle af forventningerne fra kampens aktører.

- Det bliver en vild kamp - det bliver vildere og vildere for hver gang vi spiller mod dem. Vi var heldige og dygtige i den sidste kamp mod OB, og de kommer helt sikkert for at få revanche. Vi spiller altid nogen gode kampe mod OB, så vi glæder os til en kamp med en masse intensitet. 
Cheftræner David Nielsen til AGF TV 

Skærmbillede 2020-09-26 Kl . 17.29.03

- Det er altid et spændende opgør mod AGF. Vi havde ikke vores held mod dem sidste år, hvor vi tabte fire ud af fire kampe, men jeg synes, vi ser gode ud. Jeg synes, vi står godt på banen, og vi har også noget at revanchere. Vi skal til Aarhus og vise, at vi har haft en god sæsonstart, og det vil også komme til udtryk i kampen.
Ryan Johnson Laursen til OB.dk

Getty Images -1221083868

- Vi skal vise hård fight, stå kompakt og have en lyst til at stå sammen i kampen. Når vi står sammen, så står vi også skarpt i vores kæder. Det er det, jeg godt kan lide ved vores hold - vi angriber sammen, men vi forsvarer også sammen.
Alexander Munksgaard til AGF.dk

Skærmbillede 2020-09-26 Kl . 17.29.09

- Jeg synes, at vi er godt kørende, men AGF har også et godt hold. Men jeg tror på os, fordi vi har set gode ud - både efter corona-pausen og starten af denne sæson, hvor vi har været det bedste hold i to kampe mod top seks-hold fra sidste sæson.
Cheftræner i OB, Jakob Michelsen til Fyens Stiftstidende.

Getty Images -1227760331

Der er kampstart søndag kl. 14. Desværre under corona-restriktioner og derfor er der kun plads til 300 tilskuere. Kampen kan dog ses direkte på TV3 Sport og Viaplay. 

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet