Trupnyt frem mod dagens kamp

Af: SHC / Foto: Nikolaj Rønnow - 27. september 2020, kl. 9:10

Senere i dag gælder det et jysk-fynsk slag hjemme i Ceres Park, når OB kommer på besøg i tredje runde af 3F Superligaen.

Det er tredje kamp mod OB i Aarhus indenfor få måneder - og senest lukkede vi jo sidste sæson med en 2-1 sejr over OB sidst i juli.

Men nu er det en ny sæson og der venter os en kamp i dag mellem to mandskaber, der begge er ubesejret i sæsonens første to første kampe.

Her er truppen til dagens kamp: 

William Eskelinen, Kasper T. Kristensen, Alexander Munksgaard, Thomas T. Kristensen, Frederik Tingager, Nicklas Helenius, Mikkel Lassen, Søren Tengstedt, Albert Grønbæk, Casper Højer Nielsen, Nicolai Poulsen, Patrick Olsen, Jesper Juelsgård, Magnus Kaastrup, Bror Blume, Benjamin Hvidt, Patrick Mortensen og Jon Thorsteinsson. 

Dermed der udsigt til en mulig liga-debutant i skikkelse af U-19 forsvarsspilleren Thomas T. Kristensen, der netop har lavet en ny aftale med AGF.

I forhold til seneste kamp må vi undvære Sebastian Hausner, der er ude med karantæne efter sin udvisning i Randers i sidste weekend, mens Niklas Backman ikke er blevet klar efter han måtte udgå i samme kamp. Gift Links, Kevin Diks og Milan Jevtovic er heller ikke blevet klar til kamp endnu efter deres nylige skader. 

Skærmbillede 2020-09-26 Kl . 21.42.08

#AGFOB

  • Der er kampstart på Ceres Park kl. 14. Desværre under Covid-19 restriktioner, der betyder, at vi kun må huse 500 mennesker i alt på Ceres Park.
  • Kampen kan ses direkte på TV3 Sport, Viaplay, ligesom den kan høres på P3 og følges på vores live twitter. 


  • OB spillede 1-1 i deres seneste kamp, der var hjemme mod FC Nordsjælland. Kampen i dag er OB's første på udebane i denne sæson af 3F Superligaen. 
OB har fire point efter de første to kampe.
      
  • Seneste kamp mod OB var også i Aarhus i Europa League kvalifikationen den 29. juli, hvor vi vandt 2-1.
  • Dommer: Jens Maae. Linjedommere: Daniel R. Krogstrup Nørgaard og René Risum. Fjerdedommer: Lasse Læbel Graagaard. VAR-dommer: Jørgen Daugbjerg Burchardt.

Optakt med cheftræner David Nielsen:

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet