Truppen klar til i aften

Af: AGF - 14. september 2020, kl. 9:38

I aften går det løs - den nye sæson i 3F Superligaen starter. Kl. 19 løber holdet på banen på Ceres Park til en klassisk kamp, når Vejle Boldklub kommer til Aarhus.

Så er dagen kommet. 3F Superligaen er i gang og vi lukker første runde ned med en klassisk kamp i dansk fodbold, når vi kl. 19 i aften tørner ud mod Vejle Boldklub hjemme i Ceres Park.

Med den første 3F Superliga-kamp for døren kan sommerens tre ny-erhvervelser få liga-debut for AGF efter både Søren Tengstedt, Milan Jevtović og Patrick Olsen debuterede i vores Europa Cup kamp fornylig og er at finde i dagens kamptrup. Også tilbagevendte Kevin Diks er at finde i 18-mands truppen til kampen i aften.

Truppen ser i sin helhed således ud:

William Eskelinen, Kasper T. Kristensen, Alexander Munksgaard, Niklas Backman, Sebastian Hausner, Frederik Tingager, Nicklas Helenius, Milan Jevtović, Søren Tengstedt, Casper Højer Nielsen, Nicolai Poulsen, Patrick Olsen, Bror Blume, Benjamin Hvidt, Kevin Diks, Patrick Mortensen, Jon Thorsteinsson og Gift Links.

#AGFVB

• Der er kampstart kl. 19 på Ceres Park, hvor der er adgang for 8.500 tilskuere på grund af Corona-restriktioner. Køb billet her >>>

Kampen kan også følges direkte på TV3 Sport eller Viaplay.
  • Efter VB's nedrykning skal vi tilbage til april 2019 for at finde vores seneste kamp mod Vejle Boldklub. Her vandt vi 4-2 i Vejle.
  • Der er premiere på vores nye hjemmebanetrøje i 3F Superliga-sammenhæng.
  • DMI barsler fint og tørt september aftenvejr ' på Ceres Park.
  • Dommer: Sandi Putros, Linjedommere: Ole Kronlykke og Steffen Beck Bramsen. Fjerdedommer: Patrick Gammelholm.

Spot på Vejle Boldklub

Optakt med cheftræner David Nielsen: