Vind en fødselsdag på søndag

Af: AGF / Foto: Ole Nielsen - 24. september 2020, kl. 13:55

Har du også fødselsdag på lørdag? Så kan du vinde en fest til en fodboldkamp.

På lørdag fylder AGF 140 år. Det ville vi gerne ha' fejret med hele byen til vores hjemmekamp mod OB dagen efter - søndag den 27. september. Men på grund af de nye corona-restriktioner, så kan vi desværre ikke invitere ret mange gæster til kampen.

Så vi udskyder den store fejring lidt. 

Men vi vil alligevel gerne fejre dagen med en med-fødselar. Så har du også fødselsdag på lørdag den 26. september, så har du nu mulighed for at vinde en fødselsdagsfest til kampen mod OB. 

Hvis du vinder bliver du og tre af dine venner inviteret til Ceres Park for at fejre dagen i jeres helt eget corona-sikkert lokale under kampen.

Her har vi - med afstand - dækket op til klassisk fødselsdag med flag, kage og varm kakao. Og vi supplerer med øl og vand, og en stadionplatte fra Ceres Park i pausen af kampen. 

Så med første klasses udsigt til kampen kan du blive fejret - også dagen efter din fødselsdag, hvor du kommer i første parket til en spændende fodboldkamp og forhåbentlig en sejr til gutterne. 

Og nå ja; AGF henter og bringer naturligvis dig og dine venner direkte til og fra kampen i en lækker Mercedes EGC. 

Så har du - som os - fødselsdag på lørdag den 26. september, så skynd dig at kontakte os. Skriv på info@agf-as.dk, skriv "Fødselsdag" i emnefeltet og fortæl os, at det også er din fødselsdag på lørdag.

Så trækker vi på fredag lod blandt de fødselarer, der melder sig. Du har til fredag den 25. september kl. 12. Vinderen får direkte besked.

Vi glæder os til at høre fra dig og tillykke med fødselsdagen til os begge.

Fødselsdag

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet