Klubben

AGF Mini Camp vender tilbage

AF: AGF - 11. februar 2021

Sæt kryds i kalenderen den sidste weekend i marts. For her afholder AGF igen AGF Mini Camp, hvor børn kan prøve livet af som professionel fodboldspiller.

Det løb første gang af stablen med en masse glade børn i 2019. Nu vender AGF Mini Camp tilbage. AGF Mini Camp er et tilbud til fodboldspillere fra hele Danmark i årgang 2009, 2010, 2011, 2012, 2013 som gerne vil afprøve deres talent på højeste niveau.

I AGF Mini Camp kommer du som deltager til at træne og leve på det højeste niveau, hvilket vil give dig et indblik i, hvordan det er at være professionel fodboldspiller. Træningen vil blive varetaget af elitetrænere fra AGF.

Det kommer dog ikke kun til at dreje sig om fodbold. Opholdet på AGF Mini Camp vil - udover den intense fodboldtræning - også byde på sjove fritidsaktiviteter og en unik lejlighed til at skabe nye venskaber med de andre deltagere, der alle deler en passion for fodbold.

Her kan du se hvordan en tidligere Mini Camp gik:

På Mini Campen får man udleveret spillersæt til lejren. Sættet består af shorts, strømper og en t-shirt. Vi kan dog være uheldige med vejret, hvorfor du i det tilfælde vil få udleveret en trøje i stedet for en t-shirt. Du skal selv sørge for at medbringe fodboldstøvler.

AGF Mini Camp løber af stablen den 26. - 28. marts og varer altså tre dage.

Mere information og tilmelding her >>>Tilmeldingen sker efter først-til-mølle-princippet. Fristen for at tilmelde sig er torsdag den 15. marts. Vi glæder os til at se dig!

Koncernpartnere

+