Sponsor

Christoffersen & Weiling Architects ny bronzepartner i AGF

AF: AGF - 21. april 2021

Den århusianske tegnestue Christoffersen & Weiling Architects går nu ind i et tættere sponsor-samarbejde med AGF.

Således opgraderer Christoffersen & Weiling sit sponsorat fra erhvervspartner til bronzepartner og tager dermed et niveau op i partnerskabet. Opgraderingen kommer efter Christoffersen & Weiling har været erhvervspartner i to år. Men nu er tiden altså til at tage et skridt op.

- Vi har i mange år været passionerede AGF fans. Det er derfor en stor glæde at kunne øge vores støtte til Byens Hold. Vi har med stor respekt fulgt den rejse som AGF har været på i senere år - i særdeleshed udmøntet i de fantastiske resultater klubben har skabt sidste år og er fortsat med nu.

- Vores tegnestue har ligeledes søsat en vision om at være med i toppen af dansk arkitektur og med sidestillede ambitioner om udlandet - derfor var det helt naturligt for os at engagere yderlige i vores elskede AGF, siger Niels Christoffersen, Partner og Arkitekt MAA i Christoffersen & Weiling Architects.Smukke hjem
Christoffersen & Weiling Architects er arkitektur, der går hele vejen og gør en forskel. Det er filosofien bag arkitektfirmaet, som tegner eksklusive villaer med personlighed, klarhed og hjerteblod. Arkitekturen er stærkt inspireret af den skandinaviske design-tradition, der bygger på en forståelse for stedets karakteristika, det nordiske lys, rummenes forskellige kvaliteter og en forkærlighed for enkle og klassiske materialer - og med løsninger, der har en stærk holdbarhed og som er aktuelle også for de næste generationer.

- Vores tilgang til arkitekturen er præget af lige dele ydmyghed og passion og vi er gode til at forstå, prioritere og skabe overblik over de ønsker og muligheder et byggeprojekt kræver. Vores mission er således at sortere og prioritere i bygherrens drømme, så vi sammen sikrer at drømmen rent faktisk bliver til virkelighed.

- Samtidig står vi klar med solid rådgivning, når de første og største udfordringer opstår. Vi kan både give små kærlige skub og tage vores kunder ved hånden, når de svære beslutninger skal tages, fortæller Partner og Arkitekt MAA, Erik Weiling fra Christoffersen & Weiling Architects.

Se mere på christoffersenweiling.com >>>

Koncernpartnere

+