Kampe

David Nielsen før OB: Der bliver fuld skrald på

AF: AGF / Foto: Ole Nielsen - 21. april 2021

Odense mod Aarhus. OB mod AGF – masser af traditioner og fodboldhistorie tørner sammen i morgen aften i Odense, hvor vi møder OB i 3F Superligaens runde 16. Og det er en kamp som cheftræner David Nielsen ser frem til.

- Det bliver en intens kamp - det er det altid mod OB og vi spiller for det meste fede kampe mod dem. Det er et godt hold og de er ofte gode til at finde løsninger og blive farlige, når de møder os. De har dygtige spillere, der kan spille mellem vores kæder, så der er altid fuld skrald på, når vi møder dem, siger cheftræner David Nielsen, som ikke ligger alverden i, at vi vandt 4-2 ved vores seneste kamp mod OB tilbage sidst i september i Aarhus.

- Vi var måske lidt heldige i den kamp og fik scoret fire fantastiske mål. Men det var mere på individuelle kvaliteter den dag end, at vi som hold var meget bedre end OB på dagen, siger David Nielsen.OB tilbage på sporet
Efter et nederlag i forårets første kamp kom søndagens værter tilbage på sporet med en sejr i Farum over FC Nordsjælland, hvor fynboerne fik vist deres kvaliteter.

- OB er et hold med gode spillere med masser af individuel kvalitet. Og det var en flot sejr for dem senest i 3F Superligaen, så de er tilbage på sporet - og det er vi også, så det skal nok blive en vild kamp, siger Nielsen, der ikke bruger meget tid på søndagens bane på Nature Energy Park i Odense, som har fået meget omtale efter OB's kamp i torsdags mod FC Midtjylland i Sydbank Pokalen. Men banens tilstand kan vi gøre ikke noget ved.

- Forholdene er som de er. På den her tid af året taler man meget om banerne, men det gider vi ikke. Alle banerne er udfordret på den her tid af året - det skal vi bare ud og håndtere. Og det glæder vi os til, siger David Nielsen.

Kampen i Odense sparkes i gang kl. 20.00 i morgen aften. Den kan ses direkte på TV3+ og på Viaplay, der er klar med optakt fra kl 19.

Koncernpartnere

+