3F Superliga

Flere år i hvidt for Hvidt

AF: AGF - 21. april 2021

AGF har forlænget kontrakten med Benjamin Hvidt.

Midtbaneslideren fra Djursland, Benjamin Hvidt har fået en længere del af sin fremtid på plads efter han og AGF har forlænget samarbejdet. Den nye aftale lægger to år oven i Benjamin Hvidts nuværende og løber derfor frem til udgangen af 2023.

Forlængelsen er den anden forlængelse for Benjamin Hvidt efter han som 18-årig første gang forlængede sin aftale med AGF. Her to år efter kan Hvidt se tilbage på en periode, hvor han er kommet længere ind på holdet og nu er noteret for i alt 44 kampe - 11 i indeværende sæson.

- Trods han stadig er en relativ ung spiller, har Benjamin Hvidt allerede vist sit værd for os. Efter et længere tilløb fik han vel sit gennembrud i foråret, hvor han kom ind i medaljeslutspillet og var en fast og vigtig del af det hold, der spillede medaljerne hjem. Han er en af vores egne udviklet talenter, der har været hos os i mange år, og han er en pålidelig og dygtig spiller som vi sætter stor pris på og som stadig har et godt udviklingspotentiale foran os. Så det er glædeligt, at vi nu har forlænget aftalen, siger adm. direktør i AGF, Jacob Nielsen.


Fra Djursland til AGF
20-årige Benjamin Hvidt kom til AGF som 12-årig fra vores samarbejdsklub, Koldin/Perstrup IF på Djursland. Som 15-årige fik han så sin første ungdomskontrakt, der siden blev vekslet til en plads i AGF's 3F Superligatrup, som han har været en fast bestanddel af gennem to sæsoner.

Hvidt fik debut på AGF's bedste hold den 6. april 2017 - kort efter sin 17 års fødselsdag. Siden er det altså blevet til 44 kampe for førsteholdet.

Benjamin Hvidt har også optrådt i flere kampe for de danske U16, U17, U18 og U19 landshold. I alt er det indtil videre blevet til 28 kampe for diverse ungdomslandshold.

Hør Hvidt fortælle mere om sin forlængelse på AGF TV:

Koncernpartnere

+