Gjensidige kvindeliga

Gjensidige Kvindeliga: AGF forstærker sig med norsk erfaring

AF: AGF - 21. april 2021

Tina Fremo er ny spiller i hvidt for AGF Kvindefodbold

AGF Kvindefodbolds hold i Gjensidige Kvindeligaen har oprustet midtbanen med en ny spiller i skikkelse af Tina Fremo, der kommer til Aarhus fra den norske klub, Rosenborg BK.

Tina Fremo er 29 år og har stor erfaring fra den bedste norske række, Toppserien med flere år i topklubben Trondheims-Ørn, som har vundet syv mesterskaber og som fra sommeren 2020 har spillet under Rosenborgs BK's navn og farver.

Nu gælder det så AGF Kvindefodbold i Aarhus, hvor Tina Fremo skal bidrage med sin store erfaring og lyst til hårdt arbejde - i første omgang på en aftale frem til sommer.

- Vi er rigtig glade for at kunne byde Tina velkommen til Aarhus. Som en dreven spiller, der er garant for masser af hårdt arbejde og præget af et stort vinderinstinkt, kommer hun til at passe rigtig godt ind i det projekt, vi er ved at bygge op her i byen. Hun har en prisværdig ærgerrighed, der kan komme os til gavn i vores udvikling af holdet, siger Marie Greve, der er chef for AGF Kvindefodbold.

Tina Fremo er midtbanespiller og kommer herfra til at byde ind med erfaring og rutine, der kan bidrage til styrkelsen af AGF's hold i Gjensidige Kvindeligaen, hvor vi står overfor en spændende afslutning på grundspillet og derefter et vigtigt slutspil.

- Tina har masser af erfaring fra den bedste række i Norge, og den erfaring tror vi kommer til at bidrage rigtig positivt til resten af truppen - både på og uden for banen. Samtidig er Tina en solid og alsidig spiller med et stort arbejdspensum, som vi nok skal få stor glæde af. Så hun kommer til at gøre en positivt forskel for os i et vigtigt forår, siger Marie Greve.

Hør fra den nye spiller selv på AGF TV:

Koncernpartnere