Gjensidige kvindeliga

Gjensidige Kvindeligaen: Chancerig testkamp inden træningslejr

AF: AGF - 21. april 2021

AGF Kvindefodbold er i fuld gang med forberedelserne til sæsonstarten den 6. marts mod Brøndby IF.

I aftes spillede Gjensidig Kvindeliga-holdet den tredje testkamp, og som i de to forudgående var der mange positive offensive takter i kampen, der stod mod Vildbjerg IF's hold fra 1. division.

Men i modsætning til de to første kampe, der begge blev vundet, så endte torsdagens test 0-0 efter AGF's kvinder nærmest havde belejret modstanderens mål med masser af afslutninger, men altså uden at få bolden det sidste stykke over stregen.

- Vi fik vist, at vi var et bedre hold, men får ikke omsat vores mange chancer til mål. Men det er sådan det er nogle gange. Der blev masser af spilletid til alle og vi fik set spillerne i gode kampsituationer, siger cheftræner Steen Petterson, der nu kan tage sit hold med på træningslejr i Vejen, hvor forberedelserne forelægges de næste tre dage.

- Det bliver godt med masser af kvalitetstid til at arbejde på mange forskellige parametre med holdet. Blandt andet er vores mentaltræner, Line From med på lejren og vi kommer derfor til at bruge en del på de personlige aspekter hos den individuelle spiller og på teamudviklingen. Derudover selvfølgelig også en masse træning, så det bliver rigtig godt, siger Steen Petterson.

AGF's hold i Gjensidige Kvindeligaen starter turneringen den 6. marts ude mod Brøndby IF.

Koncernpartnere

+