Kampe

Kampdag: FC København venter i Parken

AF: - 27. februar 2021

Sidste nyt inden dagens kamp i København.

I eftermiddag skal vi igen i kamp i 3F Superligaen, når vi kl. 16 møder FC København på deres hjemmebane på Østerbro i København.

20 mand er rejst med til København, hvor truppen tog afsted lørdag og har tilbragt natten på hotel. Og kamptruppen ser således ud:

Kamil Grabara, William Eskelinen, Alex Gersbach, Sebastian Hausner, Alexander Munksgaard, Jesper Juelsgård, Patrick Olsen, Gift Links, Albert Grønbæk, Kevin Diks, Milan Jevtović, Casper Højer Nielsen, Jón Thorsteinsson, Bror Blume, Bubacarr Sanneh, Benjamin Hvidt, Patrick Mortensen, Alexander Ammitzbøl, Nicolai Poulsen og Mathias Jørgensen.

Altså en trup meget lig den fra den seneste 3F Superligakamp. Frederik Tingager er stadig ude med en skade. Til gengæld ser vi Mathias Jørgensen i en kamptrup for første gang siden hans ankomst til Aarhus. Alexander Munksgaard er også tilbage fra karantæne.

#FCKAGF

  • Det er runde 18 i 3F Superligaen. Vi kommer ind til kampen på tredjepladsen - to point foran vores værter fra FC København på fjerdepladsen.
  • Seneste møde med FC København var i Aarhus den 25. oktober sidste, hvor vi tabte 0-1. Sidst vi var i Parken var den 19. juli, hvor det blev til en 4-2 sejr.
  • Vi skal tilbage til marts 2016 for at finde det seneste målløse opgør mellem de to hold. Så mon ikke der kommer mål i eftermiddag - også fordi FC København i snit har lukket 1.6 mål ind per hjemmekampe i denne sæson og vi aldrig har spillet tre 0-0 kampe på udebane i træk. Så det dufter af mål søndag - forhåbentlig flest til os.
  • Vi er dog det eneste 3F Superliga hold, der ikke har lukket et mål ind i 2021 og kan i dag holde rent bur seks gange i træk for første gang i vores historie. Det sidste hold til at formå dette var netop FC København for mere end ti år siden.
  • Vejret er med spillerne i dag, da DMI varsler solskin over København og for årstiden behagelige syv grader, når kampen spilles.
  • Dommer er Jørgen Daugbjerg Burchardt, der får hjælp på linjerne af Heine Sørensen og Dennis Wollenberg Rasmussen. Fjerdedommer er Sebastian Friis Aagerup, mens Mads-Kristoffer Kristoffersen sidder i VAR-vognen.

Der er kampstart kl. 16 og kampen kan ses på Canal 9 og discovery+, ligesom den kan høres på DR P3 og følges på vores live-twitter.

Spot på FC København

3F Superligaens optakt til kampen

Hør cheftræner David Nielsens forventninger til kampen:

Koncernpartnere

+