Kampe

Kampdag: I aften gælder det OB

AF: AGF - 21. april 2021

Søndag er lig med kampdag - og i aften gælder det OB i Odense. Her er seneste nyt inden kampen.

Kampene kommer som hurtigere end kolde snefnug i de her tider. Igen i aften skal herrerne i aktion, når turen går til Odense til en dyst mod OB i 3F Superligaens runde 16.

Og truppen, der drager over Lillebælt i dag er:

Kamil Grabara, William Eskelinen, Alexander Munksgaard, Sebastian Hausner, Jesper Juelsgård, Patrick Olsen, Gift Links, Albert Grønbæk, Kevin Diks, Milan Jevtovic, Casper Højer Nielsen, Bror Blume, Bubacarr Sanneh, Benjamin Hvidt, Patrick Mortensen, Alexander Ammitzbøl, Nicolai Poulsen og Jón Thorsteinsson.

I forhold til seneste 3F Superligakamp er Frederik Tingager ikke blevet klar efter han har døjet lidt med bentøjet i årets første kampe. Også Daniel Arzani bliver hjemme i Aarhus.

Til gengæld er Nicolai Poulsen tilbage efter afsonet karantæne, ligesom Kevin Diks igen er at finde i en 3F Superliga-trup efter han var tilbage i truppen i ondagens pokalkamp.

#OBAGF

  • Det er runde 16 i 3F Superligaen. Inden kampen ligger OB nr. otte i ligaen med 19 point, mens vores 28 point betyder, at vi indtager tredjepladsen.
  • Med tre hjemmekampe som de seneste kampe mod OB skal vi et stykke tid tilbage for at finde vores seneste kamp i Odense. Den fandt sted tilbage i september 2019, hvor det blev til en 2-1 sejr.
  • Det dufter af mål i aften. Således har OB scoret i 13 af deres seneste 15 hjemmekampe og vi har scoret alle vores udekampe i 3F Superligaen i denne sæson - på nær en enkelt. Og målt på de seneste ti kampe mellem AGF og OB har der været mål i alle opgør.
  • Vi skal tilbage til 30. september 2016 for at finde vores seneste nederlag i Odense. Siden har vi vundet tre og spillet en uafgjort på Nature Energy Park.
  • Det bliver koldt for begge holds spillere i aften. I hvert fald varsler DMI minus 4 grader ved kick-off. Men det bliver efter en dag med flot solrigt vejr og ifølge DMI skulle vi slippe for nedbør hele dagen - kampen inklusiv.
  • Dommer i aften er Peter Kjærsgaard, der får hjælp på linjerne af Niels Høg og Christian Just Brixen. Ude i VAR-vognen sidder Jørgen Daugbjerg Burchardt.

Kampen - der starter kl. 20.00 - kan følges på TV3+ eller Viaplay med optakt fra kl. 19, ligesom man som vanligt kan lytte med på DR P3 og følge med på vores live-twitter. Og så er vi som altid her på AGF.dk klar med mere fra kampen bagefter. KSDH!

Spot på OB >>>

3F Superligaens optakt til kampen >>>

Cheftræner David Nielsen ser frem mod kampen >>>

Koncernpartnere

+