Kampe

Kampdag: Søndags-slag mod SønderjydskE venter

AF: AGF / Foto: Ole Nielsen - 21. april 2021

Sidste nyt inden dagens kamp mod SønderjyskE.

Kl. 16 i eftermiddag skal vi igen i kamp i 3F Superligaen. I dag hjemme i Aarhus på Ceres Park, hvor SønderjyskE kommer på besøg til en kamp i runde 17.

Og truppen, der skal ud og kæmpe om nye vigtige point i 3F Superligaen er:

Kamil Grabara, William Eskelinen, Alex Gersbach, Sebastian Hausner, Jesper Juelsgård, Patrick Olsen, Gift Links, Albert Grønbæk, Kevin Diks, Milan Jevtovic, Casper Højer Nielsen, Bror Blume, Bubacarr Sanneh, Benjamin Hvidt, Patrick Mortensen, Alexander Ammitzbøl, Nicolai Poulsen og Jón Thorsteinsson.

I forhold til seneste 3F Superligakamp må Alexander Munksgaard sidde over med karantæne, mens Frederik Tingager fortsat er ude med en skade.

Omvendt ser vi Alex Gersbach glide ind i en trup igen. Og ellers ligner truppen meget den, som var i Odense for en uge siden.

#AGFSJE

  • Det er runde 17 i 3F Superligaen. Vi kommer ind til kampen på tredjepladsen med 29 point efter uafgjort mod OB i seneste, mens SønderjyskE kommer til Aarhus som nummer seks i ligaen med 24 point efter sønderjyderne tabte i Telia Parken i seneste runde.
  • Seneste kamp med SønderjyskE var i Haderslev i november sidste år, hvor det blev til 1-1- vores mål sat ind af Bror Blume.
  • Gennem historien har vi spillet 43 kampe mod SønderjyskE. I de seneste 10 kampe har vi ikke tabt til sønderjyderne og set over de seneste fem kampe har vi vundet tre og spillet de to andre uafgjort.
  • Det kommer næsten til at dufte lidt af forår over Ceres Park i dag. I hvert fald varsler DMI temperaturer i skærende kontrast til sidste weekend. I dag kan der nemlig blive helt op til 10' grader og solskin.
  • Dommer er Mads-Kristoffer Kristoffersen, der bliver assisteret af Victor Skytte og Deniz Yurdakul på linjerne, mens fjerdedommer er Michael Tykgaard. Ude i VAR-vognen sidder Peter Kjærsgaard.

Kampen, der starter kl. 16, kan følges på Canal 9 og discovery+. Man kan også være med på vores livetwitter. KSDH!

Spot på SønderjyskE

3F Superligaens optakt til kampen

Optakt med cheftræner David Nielsen:

Koncernpartnere

+