Kampdag: I aften gælder det B.93

Af: AGF / Foto: Ole Nielsen - 10. februar 2021, kl. 10:30

Så blev det kampdag igen. Her er seneste nyt inden kvartfinale-kampen mod B.93 i Ceres Park i aften.

I aften kl. 20.15 gælder det Sydbank Pokalen, når vi tager hul på kvartfinalerne, som står mod B.93.

I år spilles kvartfinalerne over to kampe og den første finder altså sted i Aarhus.

 Det er rigtig ærgerligt fortsat at skulle undvære byens opbakning på lægterne på grund af Corona-restriktioner, når vi nu igen skal spille kamp i den turnering, vi alle holder så meget af. Men gutterne er opsatte på at give Aarhus en sejr at varme sig på i denne kolde tid.Og til den opgave er der udtaget følgende 18 spillere:Kamil Grabara, William Eskelinen, Alexander Munksgaard, Gift Links, Alex Gersbach, Nicolai Poulsen, Sebastian Hausner, Jesper Juelsgård, Patrick Olsen, Albert Grønbæk, Milan Jevtovic, Kevin Diks, Bubacarr Sanneh, Benjamin Hvidt, Patrick Mortensen, Daniel Arzani, Jón Thorsteinsson og Alexander Ammitzbøll.Altså lidt udskiftninger i forhold til seneste kamp, hvor Casper Højer Nielsen, Frederik Tingager og Bror Blume får sig en velfortjent pause og tre nye navne glider ind i skikkelse af Kevin Diks, Alex Gersbach og Nicolai Poulsen - sidstnævnte måtte sidde over med karantæne ved søndagens kamp. 

Vi må stadig undvære Mathias Jørgensen, der er på vej tilbage fra en mindre skade, mens Søren Tengstedt, Zach Duncan og Niklas Backman jo fortsat også er på skadeslisten. 

Skærmbillede 2021-02-09 Kl . 22.52.57

#AGFB93

  • Det er kvartfinalen i Sydbank Pokalen. For første gang afvikles den over to kampe. 

Vi kom som bekendt til finalen med en 1-0 sejr over AC Horsens, mens B.93 slog AaB i deres seneste pokalkamp.   • Det er vores tredje kamp mod B.93 i Sydbank Pokalen. Første gang vi mødte dem i turneringen var i 1978, hvor vi vandt 2-1. Anden pokalkamp var tilbage i 2013, hvor det blev til en 2-0 sejr.   • Med kampe i Danmarksturneringen har vi i alt mødt B.93 61 gange. 28 sejre, 18 nederlag og 15 uafgjorte lyder statistikken på. 

  • Det bliver en kold omgang i aften for spillerne, når DMI varsler -5 grader ved kampstart. Men dage skulle blive uden nedbør, hvilket også skulle gøre sig gældende under kampen. 

  • Dommer i aften er Jørgen Daugbjerg Burchardt, der får hjælp på linjerne af Heine Sørensen og Jakob Mastrup, mens fjerde-dommer er Mikkel Redder. Der er ikke VAR på dette stadie i Sydbank Pokalen. Kampen kan følges på TV3+ med optakt fra kl. 20. Der er kampstart kl. 20.15. Du kan også være med på vores live-twitter og naturligvis få mere om kampen her på AGF.dk efter kampen. 

Et kig på B.93 historisk set 

B.93 egen optakt til kampen

Cheftræner David Nielsen ser frem mod kampen: 

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet