Klubben

AGF i uge syv: Hør om livet som professionel

AF: AGF - 21. april 2021

I dag fortsætter vi vores vinterferie-aktiviteter, når vi inviterer til en direkte snak om livet som professionel.

Hvordan bliver man fodboldspiller? Hvad er vigtigt, når man er et talent? Og hvordan lever man som fodboldspiller i 2021? De og mange andre spørgsmål tager vi fat på torsdag eftermiddag, når vi starter endnu en vinterferie-aktivitet her i uge syv under #AGFSYV

Kl. 14 sender vi nemlig en direkte snak med spillere og trænere og livet som professionel. Vi skal blandt andet tale om, hvad der er vigtigt, hvis man gerne vil blive bedre til fodbold? Og hvordan det er at være fodboldspiller på topplan.

Man kan følge direkte med på AGF's Facebook på et gratis livestream, som man finder lige her >>>>

Her får vi besøg af Jesper Juelsgård fra AGF's 3F Superligahold, Mathilde Kruse fra Gjensidige Kvindeligaen og herrernes cheftræner David Nielsen, der jo også har en fortid som spiller og siden har trænet mange unge spillere.

Og vi vil gerne gerne høre fra dig. Har du et spørgsmål til livet som spiller? Ønsker du et godt råd eller er du bare nysgerrig? Så stil dit spørgsmål i kommentarfeltet under udsendelsen ovre på Facebook eller send os en email på info@agf-as.dk. Så tager vi det med videre til vores gæster.

Man kan også stille spørgsmål under udsendelsen, der starter i dag kl. 14 - altså henne på Facebook >>>

Koncernpartnere

+