Kampe

Poulsen ser frem til gensyn med Ceres Park

AF: AGF / Foto: Ole Nielsen - 21. april 2021

På søndag venter en spændende kamp mod SønderjyskE hjemme i Ceres Park, hvor vi skal forsøge at fortsætte en god stime vi har med sønderjyderne i Aarhus, hvor vi er ubesejret i de seneste fem dyster.

Kampen kommer efter vi i søndags var ude i en hård kamp i Odense på en vinterplaget bane. Efter vi arbejdede et point hjem under svære forhold ser vores midtbane-slider Nicolai Poulsen nu frem til at spille hjemme igen.

- Vi er klar til søndag. Vi elsker at spille hjemme i Aarhus, hvor vi har været dygtige. Så vi er sultne efter at få en sejr igen på hjemmebane, lød det fra Poulsen efter den iskolde deler i Odense sidste weekend.

Svær kamp venter
Og efter en god træningsuge på Fredensvang er Poulsen og Co. nu for alvor sporet ind på kampen på søndag.

- Selv om vi har haft et nogenlunde tag på SønderjyskE i de senere kampe, så kan vi godt pakke statistikken væk på søndag, hvor det gælder en helt ny kamp. SønderjyskE har gjort det godt efter vinterpausen og de er altid er svære at spille mod. Men vi har også vist gode takter i de første kampe og er gode hjemme, så vi kommer også stærkt ind til kampen, lyder det fra Poulsen, der håber på bedre baneforhold på hjemmebanen end vi oplevede i søndags.

- Vi ved, at der bliver gjort et stort stykke arbejde med banen på Ceres Park og vi sætter pris på det hårde arbejde fra dem på stadion. Så selv om vores bane også er mærket af årstiden - det kan man ikke undgå med det vejr, der har været - så ved vi, at vi får det bedst mulige underlag at spille på i weekenden. Så vi ser frem til igen at spille på Ceres Park og vi glæder os til kampen, siger Nicolai Poulsen.

Kampen mod SønderjyskE på søndag starter kl. 16 og kan ses på Canal 9 og discovery+ med optakt fra kl. 15.

Bliv klogere på søndagens modstander her >>>

Koncernpartnere

+