Sponsor

Q-Construction ny bronzepartner i AGF

AF: - 21. april 2021

Fra byggeprojekter over hele Aarhus og resten af Danmark til AGF. Entreprenør-virksomheden Q-Construction er ny bronzepartner i AGF.

Det er ikke første gang, at virksomheden går ind i et sponsorat i AGF, hvor Q-Construction tidligere har været netværkssponsor. Men nu øger Q-Construction og AGF altså samarbejdet.

Q-Construction har 15 år på bagen som en moderne entreprenør-virksomhed, der - med udgangspunkt i kontoret i Aarhus - sikrer en tryg og god oplevelse af byggerier over hele landet.

Som hoved- eller totalentreprenør bygger Q-Construction for professionelle bygherrer i den private, almene og offentlige sektor. Det har virksomheden gjort siden 2006 og har derfor opbygget en solid erfaring med at tage hånd om byggeprojekter fra idé til indflytningsklart byggeri.

Visionen hos Q-Construction er at være den mest attraktive og moderne entreprenør-virksomhed i Danmark. Derfor arbejder de dagligt ud fra missionen om at sikre en tryg og god oplevelse af byggeri.

Aarhus-entreprenøren har fokus på bæredygtighed inden for byggeriet. De har bygget solid erfaring op med både DGNB Guld og Sølv, samt Svanemærket byggerier.

Helt konkret bringer Q-Construction bæredygtighed ind på Knudrisgade i Aarhus - et træhusbyggeri, der på den ene side peger fremad med et usædvanligt bæredygtigt koncept, men samtidig tager fortidens historie med sig ved at genanvende dele af den tidligere så kendte folkeregisterbygning.Q-Construction arbejder over hele landet, men man skal ikke bevæge sig meget rundt i Aarhus før man møder resultaterne af Q-Construction, hvor virksomheden - udover projektet i Knudrisgade - står bag mange markante byggerier som for eksempel i Amaliegade, Grønnegade og Sønder Allé i Midtbyen, en tilbygning til Åby Skole og lige udenfor Aarhus finder man byggerier som Solsikken i Nye og Multihus Hjortshøj, samt erhvervsbyggerier som Berendsen Tekstil i Tilst og lagerbygninger for Dansk Supermarked i Højbjerg.

Velkommen til Q-Construction i AGF!

Se mere til vores nye bronzepartner, Q-Construction her >>>

Koncernpartnere

+