Kampe

Reserver testede mod Randers FC

AF: AGF / Arkivfoto: Ole Nielsen - 22. februar 2021

Oven på søndagens kamp i 3F Superligaen var der i dag på Fredensvang arrangeret en reserve-testkamp mod vores naboer fra nord; Randers FC.

Her fik mange af de spillere, der ikke fik fuld tid i Superliga-kampen søndag og nogen af vores yngre spillere mulighed for god spilletid mod vores lokale rivaler.

Og der blev nok at se til for begge holds spillere i kampen, hvor Randers FC hurtigt fik bragt sig foran 0-1. Vi kom dog fint igen og kom på 2-1. Først med et mål af Daniel Arzani fra kanten af feltet og derefter fra Albert Grønbæk, der udnyttede et godt forarbejde af Benjamin Hvidt og Milan Jevtovic til at kunne score til 2-1.Men sidst i kampen vendte kampbilledet endnu en gang og Randers FC kunne score to gange mere og køre nord på med en 3-2 sejr.

Og selv om det altid svider at tabe til de lyseblå kronjyder, så var der også masser af gode ting at tage med fra kampen, fortæller assistenttræner Morten Karlsen.

- Der blev lagt hjerte i det på banen i dag og stor kredit til holdet for at få vendt en lidt dum start for os og det var ærgerligt, at det ikke holdt hjem. Men der var rigtig fine momenter i spillet og ser vi bort fra resultatet, så var det en ganske fin træningskamp, siger Morten Karlsen.

Vigtig for truppen
På grund af Corona ligger både U19-ligaen og Reserveligaen i øjeblikket stille. Det er derfor småt med kamptræning for de spillere, der ikke får spilletid i 3F Superligaen. Så fra tid til anden bliver der arrangeret træningskampe med 3F Superliga-kollegaer som den i dag.

- Vi har været igennem en kort og intens opstart, og derefter mange turneringskampe på relativ kort tid. Og i den periode er det vigtigt, at dem som ikke får så mange kampminutter også holdes til ilden, så truppen forbliver konkurrencedygtig. Og nu går vi ind i en ny periode med relativt mange kampe på kort tid - derfor var det et godt tidspunkt at spille en testkamp i dag, så alle spillere bliver stimuleret og vi holder bredden skarp, siger Morten Karlsen.

AGF's startopstilling i reserve-testen:

William Eskelinen, Alexander Munksgaard, Mads Bager, Jesper Juelsgård, Alex Gerbach, Benjamin Hvidt, Albert Grønbæk (70' Mathias Jørgensen), Magnus Anbo, Milan Jevtovic, Daniel Arzani og Alexander Ammitzbøll (80' Frederik Ihler)

Koncernpartnere

+