Klubben

Sikke en uge det var

AF: AGF / Foto: AGF og Allan Høgholm - 22. februar 2021

Med gårsdagens flotte sejr hjemme i Ceres Park kunne vinterferien og vores uge syv ikke få en bedre afslutning.

Søndagen lukkede AGF i uge syv som var en samling af aktiviteter, vi havde sat i søen i forbindelse med sidste uges vinterferie, hvor børnene jo kom hjem fra skole igen og vi på grund af Corona ikke kunne rejse ud som mange måske plejer.Så AGF i uge syv tilbød en masse forskellige aktiviteter for børn og deres familier hele ugen igennem.

- Vi savner vores publikum på Ceres Park og det her var en måde, hvor vi kunne skabe lidt fællesskab og fornøjelser blandt vores fans, når nu vi stadig ikke må samles til fodbold. Så håber vi, at vi fortsat kan være en del af de oplevelser som vores publikum bruger i vinterferien og vi er rigtig glade for, at mange tog det til sig i ugens løb, fortæller Morten Lerke, der er ansvarlig for publikumsoplevelser i AGF.

Så i vinterferien blev der danset med Mads Vad, lavet morgengymnastik, jongleret med fodboldtricks, bagt kager med Jon fra Den Store Bagedyst, vi var på skattejagt i Kongelunden og flagede i byen, hvor vi fandt en ung vinder, der havde lavet et flot flag.

Uge syv kulminerede så med fan take away på Ceres Park inden søndagens kamp mod SønderjyskE, hvor fans kunne hente en forudbestilt stadionplatte. Og mange benyttede lejligheden til at få lidt af stadion-stemningen med hjem i form af pølser fra Tulip og Top fra Ceres.- Der var næsten kampstemning, da fans i biler kom og hentede deres stadionpakker og det var virkelig hyggeligt at se de glade fans indefra deres biler. Så vi er rigtig glad for opbakningen og reaktionerne fra fansene til take away ideen - det kommer vi helt sikkert til at gøre igen, siger Morten Lerke.

Alle vindere i de forskellige konkurrencer i ugens løb har fået direkte besked eller får det i den kommende tid. Tusind tak til alle, der deltog i AGF i uge syv, som blev afrundet på smukkeste vis med en sejr hjemme i Ceres Park over SønderjyskE på en aften som næsten duftede af forår.

Koncernpartnere

+