Sponsor

TPI El & Automation og AGF løfter samarbejdet – igen

AF: AGF - 21. april 2021

TPI El & Automation opgraderer sit samarbejde med AGF til nu at blive Sølvpartner.

Næsten præcis på fireårsdagen for, at AGF og TPI El & Automation for første gang indgik et samarbejde, løfter TPI El & Automation nu sit engagement i AGF og går fra at være bronzepartner til nu at være sølvpartner - en markant opgradering af samarbejdet, der kommer efter, at el- og automationsvirksomheden med base i Skanderborg har haft stor værdi af sit samarbejde med AGF gennem de senere år.

- Gennem årene har vi haft et rigtig godt samarbejde med AGF, der bare er blevet bedre og tættere gennem tiden. Derfor synes vi nu, at det er et naturligt skridt at øge vores samarbejde. Det giver os nogen nye muligheder for eksponering og oplevelser, vi ikke har haft tidligere. Men samtidig holder vi fast i vores deltagelse i netværket omkring AGF, der har været meget værdifuldt for os, siger Henrik Nielsen, der er indehaver af TPI El & Automation.

Stor glæde af netværk
Og hans virksomhed har netop haft stor nytte af at deltage i AGF Aarhus Netværket, som har til formål at aktivere sponsorernes relationer og dermed skabe merværdi for deltagerne.

- Vi har haft - og har - stor værdi af netværket. På den måde er AGF stedet at være, hvis man skal være sponsor og udvide sit netværk, og gennem årene har vi fået skabt mange nye muligheder i netværket og til de forskellige VIP-arrangementer, AGF tilbyder. Så alt i alt er vi meget tilfredse og derfor lå det også lige for at løfte aftalen - og vi glæder os til at udnytte de muligheder, som det nye samarbejde indeholder - blandt andet den øgede eksponering, vi opnår. Vi er en virksomhed, der har en stærk base i Østjylland, og samarbejdet med AGF skal bidrage til fortsat sikre, at vi står endnu stærkere her i området, siger Henrik Nielsen.

Andet løft
Det er anden gang mens TPI El & Automation har været partner i AGF, at virksomheden har løftet sit samarbejde med AGF - nu altså til at blive Sølvpartner.TPI EL & Automation blev stiftet i august 1995 og består i dag af to primære teams: Det ene er ordinær el-installationsarbejde, og det andet er automationsarbejde. Virksomheden er drevet af en stærk passion inden for el-faget, og det kommer kunderne til gode gennem kompetent og engageret rådgivning, samt intelligente og holdbare løsninger.

Virksomheden har en alsidig profil og tilbyder derfor en bred vifte af kompetencer. På erhvervssiden er TPI EL & Automation blandt andet i stand til at løse opgaver indenfor energioptimering, automation, programmering og parametrering af komponenter anvendt i industrien, datalogging og integration med logistiksystem samt procesoptimering. TPI forhandler Hoyer Motors og Jens-S Transmissions.

Læs mere om TPI El & Automation her >>>>

Koncernpartnere

+