Klubben

Hold vinterferie med AGF

AF: AGF - 21. april 2021

I uge syv truer en corona-ramt vinterferie efter mange børn først lige er kommet tilbage i skolen. AGF byder nu ind med en perlerække af aktiviteter for børn og deres ferieramte familier.

Byens skolebørn har været hjemmeundervist siden nytår på grund af Corona. Og de yngste er først nu kommet i skole igen i denne uge.

Men allerede mandag er de hjemme igen, når vinterferien rammer skolebørn i Aarhus og i mange andre kommuner landet over. Men i en tid, hvor vi ikke kan rejse ud og børnene netop har været hjemme i lang tid, er gode råd nok dyre, når det handler om en ny uge i familiens skød.

AGF i uge syv
Men nu kommer AGF byens børn og deres familier til undsætning med en veritabel vinterfest af aktiviteter i hele uge 7. For selv man ikke kan komme på Ceres Park i disse tider på grund af Corona, så kan AGF stadig blive en del af vinterferien.

Således tilbyder AGF nu i uge 7 en række aktiviteter rettet primært mod de ferieramte børn og naturligvis deres familier.

Det drejer sig blandt andet om online danseundervisning med Mads Vad, der - sammen med spillere fra vores Gjensidige Kvindeligahold - kan sætte gang i vinterferien derhjemme med vintermovesAGF's fysiske trænere sætter også gang i ferien med morgengymnastik hver eneste morgen i uge syv, hvor man kan være med online hjemmefra.

AGF's nye spillere Daniel Arzani sætter også en udfordring i gang til alle boldglade børn, der inviteres til at vises deres tips og tricks.

Og med al den aktivitet skal det blive godt med en fastelavnsbolle, når Jon Daniel Edlund, der er kendt fra DR's Den store Bagedyst, skal bage med os hjemmefra.Kongelunden inviterer også til gå i det kreative hjørne og skabe et bud på det nye fodboldstadion i Aarhus med tegninger, lego, tændstikker, modellerboks eller hvordan man nu har lyst til at byde ind med et kreativt bud på vores nye hjemmebane.

Derudover byder ugen også på en skattejagt, online møder med spillere fra AGF, en flagdag og andre spændende aktiviteter i vinterferien for børn og alle andre, der har lyst til sjove aktiviteter i uge syv.Sammen med Aarhus Kommune står AGF også bag feriens store digitale begivenhed, når Aarhus FIFA Cup får premiere. Her skal over 500 børn og unge dyste mod hinanden i fodboldspillet, FIFA 21 i en stor online-turnering, hvor der også deltagere spillere fra både AGF's herre- og kvindehold. Det kan man læse mere om og tilmelde sig her >>>

#AGFSYV
Alt i alt er der budt op til mange aktiviteter i perioden fra 15. til 19. februar. Det hele er gratis at deltage i og åben for alle. Ønsker man en reminder om de forskellige aktiviteter, så kan man tilmelde sig AGF i uge syv her, hvor man kan få chancen for at vinde en fed sportspakke fra hummel.

Få overblikket over de mange aktiviteter og skriv dig op til at få nyt fra AGF's uge syv her.

AGF glæder sig til at sætte de mange aktiviteter i gang og dermed gøre vinterferien lidt sjovere for børn og deres familier.

Kom så uge syv!

Koncernpartnere

+