AGF henter offensiv tilføjelse fra Manchester City

Af: AGF - 26. januar 2021, kl. 9:32

Den australske midtbanespiller Daniel Arzani slutter sig til AGF’s 3F Superliga-trup.

He' comes from a land down under. Vores to australske spillere på Fredensvang kan godt finde Men at Work's hit fra 1982 frem igen. For Alex Gersbach og Zach Duncan kan nu byde en landsmand velkommen til AGF og til Aarhus.  Således skifter australske Daniel Arzani til AGF.

Den 22-årige midtbanespiller kommer til Aarhus fra Manchester City, hvor han har været på kontrakt siden 2018. Siden har han været på et lejeophold i skotske Celtic FC, der blev forstyrret af en skade i hans debut for den skotske storklub. I efteråret 2020 har han været på leje i hollandske FC Utrecht, hvor det er blevet til fem kampe og to assist i Æresdivisionen.

Nu går turen så til AGF, hvor han kommer på en lejeaftale frem til sommer.

- Arzani er en talentfuld og spændende spiller, der kan begå sig både på den offensive del af midtbanen og på en kant. Han er teknisk stærk spiller, der rundet af den australske mentalitet, som vi jo kender godt i AGF, hvor det er sunde dyder og en god arbejdsmentalitet, der præger fodboldspillerne. Så han kommer til at passe godt ind i vores trup i foråret, hvor vi går ind i en periode med mange kampe, siger adm. direktør i AGF, Jacob Nielsen.

Skærmbillede 2021-01-26 Kl . 07.12.21
Daniel Arzani slog igennem i Australien i Melbourne City, hvorfra han i 2018 skiftede til søsterklubben fra Manchester. Og med seks A-landskampe - herunder ved VM i 2018, hvor han blandt andet spillede mod Danmark - blev interessen fra europæisk fodbold vækket.

Daniel Arzani støder til truppen på Fredensvang, når han har overstået de karantæner og test som fodboldspillere skal igennem i disse corona-tider efter et klubskifte.

5 (1)