AGF søger trænere til AGF Klubsamarbejde

Af: AGF - Foto: Ole Nielsen den 15. januar 2021, kl. 9:37

AGF har valgt at intensivere deres tilbud til deres 53 samarbejdsklubber. Derfor søger vi nu 3-4 fodboldtrænere til AGF Klubsamarbejde (AKS) med tiltrædelse hurtigst muligt.

• Har du trænererfaring?
  • Brænder du for fodbold, og ønsker du at være en del af AGF og få en central rolle i arbejdet med vores samarbejdsklubber og talentcentre - og dermed fodbolden i Østjylland?
  • Kan du arbejde struktureret, og befinder du dig godt i en hverdag og i en klub, hvor ansvarlighed og hårdt arbejde sikrer udvikling?

Som træner i AKS vil dine primære arbejdsopgaver være at stå for træning i forbindelse med vores samarbejdsklubber:

• Inspirationstræninger for samarbejdsklubberne
  • Træning på AGF Camps
  • Kortere træningsforløb med specifikke hold i samarbejdsklubberne
  • Træning på Talentcentre

Derudover kan der også være diverse scoutingopgaver samt hjælp til afvikling af AKS-stævner.

Vi søger trænere til både pige- og drengefodbold.

Som træner i AKS skal du  - som udgangspunkt - stå til rådighed to hverdage. Derudover skal der påregnes arbejde i weekenden.

Løn efter kvalifikationer.

Hvis du kan se dig selv i ovenstående arbejdsopgaver, er du velkommen til at sende en kort ansøgning til AKS-chef, René Frost på rf@agf-as.dk.

Der vil løbende blive holdt samtaler