AGF henter Bubacarr Sanneh

Af: AGF - 25. januar 2021, kl. 9:00

Vi byder velkommen til den tidligere 3F Superliga profil Bubacarr Sanneh, der er ny mand i hvidt.

AGF forstærker sig i defensiven med den tidligere 3F Superliga profil Bubacarr Sanneh, som vi henter på en lejeaftale i belgiske Anderlecht - i første omgang frem til sommer. - Efter Niklas Backman desværre er blevet alvorligt skadet stod vi med en aktuel udfordring i vores bagerste kæde. Den har vi forhåbentlig nu løst med en dygtig forsvarsspiller i skikkelse af Sanneh, der gennem flere sæsoner har vist sit værd i 3F Superligaen, siger adm. direktør i AGF, Jacob Nielsen. 26-årige Bubacarr Sanneh kom første gang til Danmark i 2014 til AC Horsens, som i 2017 solgte ham til FC Midtjylland. Her blev han dansk mester i 2018 før han skiftede til Anderlecht som et af belgiernes dyreste indkøb nogensinde.

 I sommeren 2019 tog han så på leje i tyrkiske Götzep før han returnerede til Belgien, hvor han ikke har nydt samme succes som tidligere. 

Så nu gælder det AGF og et comeback til 3F Superligaen, når forsvarsspilleren altså tiltræder på en lejeaftale i AGF frem til sommer.

Skærmbillede 2021-01-25 Kl . 08.36.55


- Sanneh er en top-spiller, der har en god alder. Han er blevet modnet af at være i Belgien og senere også i Tyrkiet, og vi ser frem til at byde ham velkommen tilbage til Danmark og til AGF, hvor han kommer til at supplere vores forsvar med sin fysiske styrke og sit hårde arbejde. Alle husker nok hans kvaliteter fra hans første tid i ligaen, og selv om han ikke har spillet så mange kampe på det seneste, så er han stadig en dygtig forsvarsspiller som kommer til at gardere os godt på den front i løbet af foråret, der byder på rigtig mange kampe, siger Jacob Nielsen. Bubacarr Sanneh står noteret for i alt 67 kampe og 11 mål i 3F Superligaen før han tog udenlands. Han er landsholdsspiller for Gambia, hvor han er noteret for 24 A-landskampe.

Bubacarr Sanneh slutter sig til truppen på Fredensvang, når han har overstået de obligatoriske karantæner og test som enhver ny spiller skal igennem i disse corona-tider efter et klubskifte.

Skærmbillede 2021-01-23 Kl . 19.54.40 (1)

(Bubacarr Sanneh var en målfarlig forsvarsspiller, da han sidst spillede i 3F Superligaen. Her har han scoret mod AGF i en kamp for AC Horsens på Ceres Park i 2017. Nu vender han tilbage til Ceres Park som AGF'er)

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet