Corona-garanti udløses

Af: AGF - 7. januar 2021, kl. 9:21

Med baggrund i den forsatte usikkerhed om Corona tilbød AGF i sommer en såkaldt corona-garanti til vores sæsonkortholdere, når de indløste kort til en ny sæson eller købte et nyt.

Garantien sikrede sæsonkortholdere, at de ville blive holdt økonomisk skadesløse, hvis restriktioner holdt dem væk fra Ceres Park. For vi ønskede ikke, at vores loyale fans og publikum skulle forholde sig til usikkerheden ved at investere i et nyt sæsonkort midt under Covid-19 situationen.

Og som bekendt blev det meste af efteråret afviklet under stramme restriktioner, hvorfor vi nu udløser garantien. Derfor er der i denne uge sendt en direkte besked til alle sæsonkortholdere om, hvordan man udløser garantien og får kompensation for de manglende kampe.

- Selv om hele 2020 nærmest har været en force majeure-situation, så ønsker vi ikke, at sæsonkortholderne bliver dårligere stillet, når nu de ikke kan komme til fodbold på Ceres Park. Derfor gav vi denne garanti, fortæller Morten Lerke, der er ansvarlig for publikumsoplevelser i AGF.

Donationer
Da AGF har modtaget mange gode tilkendegivelser fra sæsonkortholdere, der ikke ønsker at få en kompensation for de kampe, de er gået glip af, er det nu også muligt at donere sit tilgodehavende videre til tre gode formål.

- Der er mange, som allerede nu har givet udtryk for, at de ikke ønsker deres tilgodehavende retur, men i stedet ønsker muligheden for at donere det til et godt formål. Det er en rigtig flot gestus, som vi er meget taknemmelige for og som vi gerne tager imod. Den støtte sætter vi stor pris på, og vi har derfor udvalgt tre formål, som man kan vælge at donere sit tilgodehavende til i stedet for at få det udbetalt, oplyser Morten Lerke.

De tre mål er støtte til børnefodbolden i Østjylland, udvikling og produktion af en fanhymne, samt støtte til AGF Kvindefodbold.

Sæsonkortholdere i AGF har fået direkte information om garantien og ønsker man garantien udbetalt, så behøver man ikke foretage sig noget - den udbetales automatisk.

Man kan som sæsonkortholdere også læse mere her >>

Fortsætter restriktionerne i 2021 vil en tilsvarende garanti selvfølgelig komme til at gælde.

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet