Gennemtestet trup drager til Skagen i dag

Af: AGF / Foto: F. Sindberg - 11. januar 2021, kl. 9:05

Efter et omfattende testprogram i sidste uge er alle i 3F Superliga-truppen nu flere gange testet negative for Covid-19 inden starten på en en mindre træningslejr i denne uge.

I juleferien blev en mindre gruppe spillere testet positiv for Covid-19. Nogen umiddelbart efter årets sidste kamp mod AaB den 20. december, hvor Mathias Jørgensen, Søren Tengstedt, Daniel Gadegaard og Patrick Olsen blev testet positive for Covid-19.

Senere på juleferien måtte også Frederik Tingager konstatere et positivt resultat efter en Corona-test. 

Derudover har Kevin Diks også været påvirket af Covid-19 - dog uden selv at være positiv. Men hans kæreste har været testet positiv, hvorfor Diks i den seneste uge har været i isolation i forhold til resten af truppen og først støder til sine holdkammerater tirsdag.  

Alle spillere i truppen er dog blevet konstateret negative efter flere test i den forgangne uge og er derfor klar til at tage på en kortere træningslejr som 3F Superliga-truppen drager på senere i dag, hvor turen går til Skagen.

I øvrigt efter endnu en Covid-19 test i morges - den fjerde test som spillerne og staben tæt på holdet har været gennem hen over de seneste otte dage.

Skærmbillede 2021-01-10 Kl . 22.09.05


I Skagen skal spillere og stab bo og træne under lukkede rammer - netop af hensyn til Corona og de forbehold, der må tages i disse tider.  

Fredag vender truppen så tilbage til Aarhus, hvor opstartens første testkamp venter, når Viborg FF gæster Ceres Park.

Der kan ikke komme publikum til den kamp, men i samarbejde med Arbejdernes Landsbank live-streamer vi testkampen på AGF TV, hvor der er kampstart fredag den 15. januar kl. 14.

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet