DECOPLANT og AGF planter et større træ

26. januar 2021, kl. 13:38

DECOPLANT - der er blandt de mest bæredygtige leverandører af planter og plantepasning til virksomheder i Danmark - øger nu sit samarbejde med AGF.

I 2013 såede AGF og DECOPLANT i 2013 de første frø til et samarbejde, da den østjyske plante-virksomhed dengang for første gang blev sponsor i AGF.

Siden da er samarbejdet groet som et flot træ med mange grønne blade. Og nu vokser samarbejdet yderligere, da DECOPLANT har opgraderet sit samarbejde med AGF til nu at være Sølvpartner.- Vi har fået meget ud af samarbejdet med AGF gennem årene - både rent netværksmæssigt og i forhold til oplevelser for vores medarbejdere og kunder. Desuden har AGF's brand bidraget til at øge kendskabet til vores virksomhed, siger direktør i DECOPLANT, Claus Stoustrup.

Skærmbillede 2021-01-26 Kl . 13.30.03DECOPLANT er leverandør af planter, plantevægge, krukker og plantemiljøer til kontorer, virksomheder og institutioner. De grønne og frodige omgivelser resulterer i øget medarbejdertrivsel og et bedre indeklima på arbejdspladser i det meste af landet. 

Og bæredygtighed er hele omdrejningspunktet i DECOPLANT. Det gælder blandt andet miljøvenlig produktion af planter, genanvendelse af al plast og mulighed for at købe second hand planter. Dermed er DECOPLANT med til at opfylde kundernes målsætninger inden for den grønne omstilling.

Om fællesskabet med AGF siger Claus Stoustrup:


- Vi er en virksomhed, der altid søger den bedste og mest resultatgivende løsning til de opgaver, vi løser for vore kunder - og vi har hele tiden fokus på detaljerne og omhuen i opgaven. På den måde har vi noget tilfælles med et godt fodboldhold og den filosofi, som AGF arbejder ud fra. Så vi er glade for, at vi nu kan øge vores gode samarbejde med AGF. 


DECOPLANT har hovedkontor i Herskind ved Galten, hvor de også har butik med buketter, planter og interiør.

DECOPLANT's målrettede arbejde med FN's verdensmål, har blandt andet sat fokus på at sænke virksomhedens klimabelastning. Derfor bliver blomster snart bragt ud med elbil og bygningen i Herskind forsynet med solceller.


Se mere om DECOPLANT her >>> 608x 401_decoplant (1)

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet